Hjem > H > Hvordan Finne Skjulte Meldinger På Messenger?

Hvordan finne skjulte meldinger på Messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

Les mer

Man kan også spørre hva er forsvinnings modus messenger?

I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook. Hvorfor står det ikke sist aktiv på Messenger? Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

Og et annet spørsmål, kan man skjule at man er aktiv på facebook?

Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Aktiv-status.
  4. Trykk på Slå på Aktiv-status eller Slå av Aktiv-status for å slå Aktiv-status på eller av.
Du kan også spørre hvordan bruke hemmelige samtaler på messenger? Hemmelige samtaler er riktignok ikke tilgjengelig via PC/web, kun i mobilappen til Facebook Messenger. For å ta den i bruk, må du åpne appen, gå inn på fanen Meg, trykke på Hemmelige samtaler, og skru på bryteren for valget med samme navn.

Og et annet spørsmål, hvordan se noe på messenger uten at den andre ser d?

Facebook

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
  4. Når du har lest, lukker du appen.
Så, hva betyr blå ring på messenger? 1: Vis vennene dine hvor du er

Blå farge signaliserer at GPS-en er aktivert. Trykk igjen på pilen for å gjøre den grå, og forsikre deg om at vennen din ikke vet hvor du er. For å få frem et kart som viser hvor du eller vennen din er, trenger du bare å trykke på snakkeboblene.

Derav, hvordan starte et spill på messenger?

Når du er inne i Messenger og har siste versjon, kobler du deg opp til en venn og trykker på Game Controller-ikonet. Deretter velger du hvilket spill dere vil spille, skriver Facebook i en pressemelding. Facebook Messenger har 1 milliard månedlige brukere. I forhold til dette, hvem kan se et privat arrangement på facebook? Hvis det er et privat arrangement, er det bare de som er invitert til arrangementet, som kan se om du skal dit. Personer som ikke er invitert, kan ikke se hvem som deltar, beskrivelsen av eller diskusjonen om arrangementet, samt bilder eller videoer.

Så, hvordan bli medarrangør facebook?

Slik legger du til en arrangør:

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Arrangementer.
  3. Trykk på Arrangør og deretter på arrangementet.
  4. Trykk på Rediger og deretter på Medarrangører.
  5. Skriv inn navnet på en venn i søkefeltet, og velg vedkommende på listen.
  6. Trykk på Ferdig og deretter på Lagre.

By Vetter Donayre

Hvordan opprette en Nintendo konto? :: Hvordan få avstemning på Messenger?
Nyttige lenker