Hjem > H > Hvordan Legge Inn Kort På Fitbit?

Hvordan legge inn kort på fitbit?

Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen og deretter profilbildet ditt. Trykk på bildet av enheten og deretter Lommebok-flisen. Trykk på kortet du vil bruke som standardalternativ.

Les mer

Hvordan legge til kort på fitbit?

Kom i gang med Fitbit Pay

  1. Last ned Fitbit appen i Google Play eller App Store på din Android eller IOS telefon.
  2. Legg inn ditt ønskede DNB kort i appen.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.
Er Fitbit vanntett? Registrer ditt daglige aktivitetsnivå og få oversikt over søvnen din med Fitbit Charge 4 aktivitetsarmbånd. Aktivitetsarmbåndet er oppgradert med innebygd GPS, er vanntett ned til 50 meter og lar deg styre Spotify direkte fra håndleddet.

Dessuten, er fitbit charge 4 vanntett?

Hvis du hadde tenkt til å bruke aktivitetsarmbåndet til å måle svømmetrening, kan Fitbit Charge 4 være et godt valg, da det er vanntett ned til en dybde på 50 meter. Dessuten, kan man dusje med fitbit versa? Det nye armbåndet er, i motsetning til sine forgjengere, nå blitt vanntett ned til 50 meter. Dette er nok en kjærkommen funksjon for alle Fitbit-brukere som til nå har måttet ta av seg klokka hver gang de skal dusje. Til nå er det bare Versa og Ionic som har vært vanntette.

Hvordan få Fitbit på norsk?

Hvordan endrer jeg språket på Fitbit?

  1. Logg på fitbit.com-dashbordet og bla ned til bunnen av siden.
  2. Nederst til venstre finner du det nåværende landet ditt og klikker på Endre for å velge et annet land. Fitbit.com-dashbordet oppdateres automatisk til det offisielle språket i landet du valgte.
Når Fitbit ikke synkroniserer? Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen. Slå telefonen eller nettbrettet av og på igjen. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt. Hvis Fitbit-vekten ikke synkroniseres etter at du har installert appen på nytt, kan du logge på Fitbit-kontoen på en annen telefon eller et annet nettbrett og prøve igjen.

Folk spør også hvordan vaske pulsklokke?

Gni reimen forsiktig inn med litt nøytral såpe. Ta så lunkent vann på en svamp og vask reimen forsiktig. Vær varsom med selve klokken og unngå at den er i kontakt med vannet. Hvordan vaske Rolex klokke? – Zalo, varmt vann og en myk tannbørste er alt du trenger. Hvis du vasker klokken en 3-4 ganger i året vil det bli mye mindre slitasje på lenken. Blandingen av solkrem, eller hvilken som helst fuktighetskrem, og støv blir som et slipemiddel og kan gjøre en god del skade.

Ta dette i betraktning, hvordan vaske smartklokke?

Rengjør klokker og moduler ved å skylle dem med vann eller bruke en lofri klut. Bruk en myk tannbørste til å fjerne smuss fra ladekontakter eller fordypninger på enheten. VIKTIG: Ikke bruk en tannbørste til å rengjøre hulrom eller hull på klokken, spesielt på enheter som har hulrom for høyttalere og mikrofoner.

By Chaffee Skorcz

Hvordan lade hybrid hjemme? :: Hva bruker mye strøm på iPhone?
Nyttige lenker