Hjem > H > Hvordan Se Grupper På Messenger?

Hvordan se grupper på messenger?

Gå til Chatter, og åpne gruppesamtalen. Trykk på navnene på personene eller på gruppenavnet øverst. Trykk på øverst til høyre.

Les mer

Når man sletter chat på Messenger?

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte. Også, hvordan slette gamle meldinger på messenger? Hvordan fjerner jeg eller angrer sendingen på en melding jeg har sendt i Messenger?

  1. Gå til Chatter og åpne en Messenger-samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen du vil fjerne for deg selv.
  3. Trykk på Fjern.
  4. Trykk på Fjern for deg.

Hvor blir det av arkiverte meldinger på Facebook?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Hva betyr hengelås på Messenger? At samtalene er hemmelige, betyr rett og slett at chatte-tjenesten støtter såkalt ende-til-ende-kryptering. Dermed er det bare du som skriver meldingen og den du sender den til som kan lese meldingen, takket være en krypteringsnøkkel som bare dere to har.

Man kan også spørre hva er forsvinningsmodus facebook?

Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus. Du kan også spørre hvordan dele videoer? Hvordan sender jeg en video fra en Android-telefon? Å sende en video fra en Android-telefon er det samme som å sende en video fra en iPhone. Bare last opp filen i Dropbox-appen, opprett en delt kobling og send den til de du vil på e-post, chat eller tekst.

Hvordan sende video som er for stor?

Lagre filen i en skytjeneste og dele en kobling

Det finnes mange skylagringstjenester som du kan laste opp og deretter dele store filer til. Noen populære skylagringstjenester inkluderer OneDrive, Dropbox, iCloud og Google Drive. Når filen lagres i skyen, kan du inkludere en kobling til dokumentet i e-postmeldingen.
I forhold til dette, hvordan dele filmer? Send en link eller del i andre apper

  1. Åpne Google Foto-appen. på mobilenheten din.
  2. Velg et bilde, et album eller en video.
  3. Trykk på Del .
  4. Under «Del i apper» velger du en annen app du vil dele med. Sveip til venstre for å finne flere apper.
  5. For å opprette og dele en link, trykk på Opprett en link.

Hvorfor kan jeg ikke sende melding på Messenger?

Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger: Du har sendt mange meldinger nylig. Meldingene dine brøt Facebooks standarder. Problemer med appen, telefonen eller Internett.

By France Rollag

Hvordan lime inn? :: Hvordan videresende fra Messenger?
Nyttige lenker