Hjem > H > Hvordan Koble Til Trådløs Høyttaler?

Hvordan koble til trådløs høyttaler?

Koble enheten sammen med Bluetooth-tilbehør

  1. På enheten din går du til Innstillinger > Bluetooth. Deretter slår du på Bluetooth.
  2. Sett tilbehøret i søkemodus, og vent på at det dukker opp på enheten.
  3. For å sammenkoble trykker du på tilbehørets navn når det vises på skjermen.

Les mer

I forhold til dette, hvordan pare jbl høyttaler?

Koble 100+ JBL Connect + høyttalere trådløst sammen. Spill musikk på en av dere JBL-høyttalere, og trykk deretter på JBL Connect + -knappen på alle ønskede høyttalere for å starte sammenkoblingen. Alle de andre JBL-høyttalerne vil spille samme musikk fra musikkilden. Angående dette, hvordan koble til sony høytaler? Gjør klar bruksanvisningene som fulgte med BLUETOOTH-enheten for referanse.

  1. Slå på høyttaleren.
  2. Trykk og hold (BLUETOOTH) PAIRING-knappen inntil du hører pipelyder og (BLUETOOTH)-indikatoren begynner å blinke raskt hvitt.
  3. Utfør paringsprosedyren på BLUETOOTH-enheten for å registrere høyttaleren.

Dessuten, kan ikke finne bluetooth?

Trykk på Bluetooth-knappen på høyttaleren for å gjøre den synlig. Trykk på Innstillinger-ikonet på startskjermen på enheten. Trykk på Bluetooth-alternativet og slå PÅ Bluetooth på telefonen. Trykk på Bluetooth-høyttalerens navn i listen over tilgjengelige enheter og koble til. Derav, hvordan koble sammen 2 airpods? Hvis vennen din har AirPods eller AirPods Pro, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har AirPods Max, må du holde dem nær enheten. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten.

Så, hvordan koble mobil til bilradio?

Hvis bilen din støtter CarPlay med USB-porten, kobler du iPhonen til USB-porten i bilen eller stereoen. USB-porten kan være merket med et CarPlay-symbol eller et smarttelefon-symbol. Hvis bilen din støtter trådløs CarPlay, berører du og holder på stemmekommandoknappen på rattet for å konfigurere CarPlay. Hvordan slå på Bluetooth? Slå Bluetooth på eller av i Windows

  1. Velg Start -knappen, og velg deretter Innstillinger > Enheter > Bluetooth og andre enheter.
  2. Velg Bluetooth for å aktivere ellerdeaktivereden.

Hvordan koble til Plantronics hands free?

Slå hodesettet på og ta det på. Trykk på taleknappen og si "Pair" eller trykk på ringeknappen og hold den inntil du hører "Pairing". Aktiver Bluetooth-funksjonen på telefonen din og søk etter en ny enhet. Velg "PLT_Legend." Hvis telefonen krever en passkode, tast inn "0000", ellers godta tilkoblingen. Så, kan man koble sammen jbl høyttalere? Du kan trådløst koble sammen flere JBL Connect-aktiverte høyttalere for å forsterke lytteopplevelsen.

Også, hvordan lade jbl høyttaler?

Lade høyttaleren fra en stikkontakt

  1. Sørg for at høyttaleren er skrudd av.
  2. Koble USB AC-adapteren (medfølger) til mikro-USB-kabelen (medfølger).
  3. Koble mikro-USB-kabelen til DC IN 5V-kontakten.
  4. Koble USB AC-adapteren til en stikkontakt. Ikke bruk en annen USB AC-adapter eller mikro-USB-kabel enn de som følger med.

By Nason

Hvordan koble sammen JBL Xtreme? :: Hvor finner jeg harddisken på mac?
Nyttige lenker