Hjem > H > Hvordan Koble Google Nest?

Hvordan koble Google Nest?

Legg til et nytt punkt

  1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Legg til Konfigurer enhet Ny enhet.
  3. Velg et hjem hvis du blir bedt om det.
  4. Nå bør appen finne Wifi-enheten.
  5. Skann QR-koden på undersiden av enheten.
  6. Punktet kobles til.
  7. Følg veiledningen i appen for å fullføre konfigureringen.

Les mer

Så, hvordan installere google nest wifi?

Ruteren er enheten med Ethernet-porter nederst.

  1. Last ned Google Home-appen på Android eller iOS.
  2. Hvis dette er første gang du bruker Google Home-appen, kan du konfigurere et hjem.
  3. Velg et sted for ruteren.
  4. Koble Ethernet-kabelen til WAN-porten på Nest Wifi-ruteren .
  5. Koble Nest Wifi-ruteren til en stikkontakt.
Er Google Nest kompatibel med Google Wifi? Du kan legge til Google Wifi-punkt i et Nest Wifi-nettverk, flytte Google Wifi-nettverket ditt til Google Home-appen og legge til Nest Wifi-enheter, eller opprette et nytt nettverk med begge enhetene i Google Home-appen.

Kan Google Home styre TV?

Du kan bruke Google Home og Google-assistenten til å styre tilkoblede Chromecast-enheter og utvalgte TV-er med innebygd Chromecast. TV-er med innebygd Chromecast krever Cast-versjon 1.21 eller nyere. Ikke alle TV-er med innebygd Chromecast er kompatible med Google Home-stemmekontroll. Hva kan kobles til Google Home? Radio: Hør på populære radiostasjoner. Slapp av: Hør på beroligende bakgrunnslyder. Bluetooth: Spill av den lagrede musikken din via Bluetooth. Lydbøker: Hør på lydbøker fra Google Play Bøker på høyttaleren eller skjermen din.

Hvordan konfigurere Google Wifi?

Åpne Google Wifi-appen . Trykk på fanen for innstillinger og handlinger Nettverk og generelt. Under «Nettverk» trykker du på Wifi-punkt. Trykk på Tilbakestill til fabrikkstandard. Kunne ikke koble til Nest Wifi-punkt? For Nest Wifi-rutere og Google Wifi-punkt åpner du telefonens Wi-Fi-innstillinger og finner Wi-Fi-nettverket som samsvarer med klistremerket på undersiden av enheten din. Koble til dette nettverket med konfigurasjonskoden på undersiden av enheten, og gå deretter tilbake til appen for å fortsette konfigureringen.

Du kan også spørre hva er bro modus?

Bromodus (engelsk «bridge mode») skaper en forbindelse, eller bro, for wifi-signalet fra hjemmesentralen (boksen hvor fiberkabelen kommer inn i boligen) til din Google Nest Wifi-ruter. Dersom du ikke slår på bromodus, vil wifi-signalet fra ruteren i hjemmesentralen «slåss» med signalet fra Google Nest-ruteren. Så, hva betyr fargene på google wifi? Lyset fra Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enheten viser statusen til enheten din. Ulike farger og blinkemønstre indikerer ytelsen til enheten din. Merk: Lysfargene er forskjellige for Google Nest Wifi-ruteren, Google Nest Wifi-punktene og Google Wifi-punktene.

Ta dette i betraktning, hvordan resette google nest?

Trykk og hold på midten av Nest Audio-enheten, øverst på enheten. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.

By Tharp Raniero

Hvordan installere HP skriver? :: Hvorfor virker ikke Google Home?
Nyttige lenker