Hjem > H > Hvordan Koble Airpods Til Ny Enhet?

Hvordan koble AirPods til ny enhet?

Sørg for at lokket er åpnet. På baksiden av ladeetuiet sitter det en liten knapp. Trykk og hold på denne til lampen mellom øreproppene lyser hvitt og begynner å blinke. Finn øreproppene under Bluetooth på enheten din og koble dem sammen.

Les mer

Så, hvorfor vil ikke airpods koble til iphone?

Hvis du ikke kan koble til iPhone, iPad eller iPod touch

Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. For å være sikker på at Bluetooth er på, går du til Innstillinger > Bluetooth. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet.
Hvordan parre 2 AirPods? Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Ta dette i betraktning, hvordan konfigurere airpods på nytt?

Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Du kan endre innstillingene dine på nytt.) Folk spør også hvordan resette airpods? Slik tilbakestiller du AirPods og AirPods Pro

  1. Legg AirPods i ladeetuiet og lukk lokket.
  2. Vent i 30 sekunder.
  3. Åpne lokket på ladeetuiet.
  4. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth og trykker på Mer informasjon-knappen ved siden av AirPods.

Hvordan koble til begge AirPods?

Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Folk spør også hva betyr det når airpods blinker oransje? Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt. Hvis du vil lade etuiet via kabel, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-kontakten på etuiet.

Tilsvarende, hvordan koble airpods til datamaskin?

Hvordan koble AirPods til PC-er med Windows

  1. Åpne appen som heter «Innstillinger» på PC-en din.
  2. Klikk på «Enheter».
  3. Velg «Bluetooth og andre enheter» (denne åpnes ofte automatisk på mange PC-er).
  4. Sørg for at Bluetooth er aktivert.
  5. Klikk på «Legg til Bluetooth eller en annen enhet».
  6. Velg «Bluetooth».
Angående dette, hvorfor virker ikke airpods? Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Også, hvordan justere volum på airpods?

For å skru opp eller ned volumet, si «Hei, Siri», og si noe som «Skru opp volumet» eller «Skru ned volumet». Eller dra volumskyveknappen i appen du lytter til, på Låst skjerm eller i Kontrollsenter. Du kan også åpne Spilles nå på Apple Watch og vri på Digital Crown for å skru lyden på AirPods Pro eller AirPods (3.

By Wilow Riller

Hvordan koble opp AirPods til Mac? :: Har Apple TV Bluetooth?
Nyttige lenker