Hjem > H > Hvordan Stille Lyden På Airpods?

Hvordan stille lyden på AirPods?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods på listen over enheter. Under Trykk og hold på AirPods trykker du på Venstre eller Høyre. Sørg så for at Støykontroll er valgt.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan koble til trådløse øreplugger?

Trinn 1: Koble sammen et Bluetooth-tilbehør

  1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk og hold på Bluetooth .
  3. Trykk på Koble til en ny enhet.
  4. Trykk på navnet til Bluetooth-enheten du vil knytte til enheten din.
  5. Følg eventuelle veiledninger på skjermen.
Hvordan koble iPhone til handsfree i bil? Hvis bilen din støtter trådløs CarPlay, berører du og holder på stemmekommandoknappen på rattet for å konfigurere CarPlay. Eller kontroller at bilen er i sammenkoblingsmodus for trådløs eller Bluetooth. På iPhonen går du deretter til Innstillinger > Generelt > CarPlay > Tilgjengelige biler og velger bilen din.

Også, hvorfor finner jeg ikke bluetooth enhet?

Bluetoothikke

Last inn tilbehørslisten på nytt.

  • Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  • Trykk på Tilkoblede enheter. Hvis du ser «Bluetooth», trykker du på det.
  • Tryk på Koble til en ny enhet. your accessory's name.
Du kan også spørre kan ikke koble til airpods? Hvis AirPods ikke kobles til, kan du trykke og holde på konfigureringsknappen på baksiden av etuiet. Hold inne konfigureringsknappen til statuslampen kontinuerlig blinker hvitt, oransje og så hvitt igjen. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone. Følg trinnene på skjermen til iOS-enheten.

Følgelig, hvorfor virker ikke airpods?

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.
Hvorfor vil ikke Bluetooth skru seg på Mac? Hvis Bluetooth-statussymbolet ikke vises i menylinjen, velger du Apple-menyen > Systemvalg, klikker på Bluetooth og markerer «Vis Bluetooth i menylinjen». Bluetooth er alltid tilgjengelig i Kontrollsenter. Klikk på bryteren for å slå Bluetooth av eller på.

Og et annet spørsmål, hva betyr det når airpods blinker oransje?

Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt. Hvis du vil lade etuiet via kabel, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-kontakten på etuiet. Ta dette i betraktning, hvordan justere lyd på airpods pro? Gå til Innstillinger på iPhone. Trykk på Bluetooth. Trykk på Info- ikonet ved siden av AirPods Pro-navnet ditt. I delen Støykontroll velger du en av de tre modusene.

Hvordan koble Bluetooth til Apple TV?

Koble til eller koble fra Bluetooth-tilbehør

Gå til Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Bluetooth på Apple TV. Apple TV søker etter Bluetooth-tilbehør i nærheten. Velg Bluetooth-tilbehøret ditt. Skriv inn en firesifret kode eller PIN-kode hvis du blir bedt om det.

By Hobey

Hvorfor får jeg ikke koblet AirPods til Mac? :: Hvordan sette AirPods i Sammenkoblingsmodus?
Nyttige lenker