Hjem > N > Når Kjøper Trekker Seg?

Når kjøper trekker seg?

Etter kjøpsloven § 51 kan selger kreve oppfyllelse, heving og erstatning dersom kjøperen ikke oppfyller sin del av avtalen. Som eksempel må kjøper hente pakken, eller betale for varen den har fått.

Les mer

Du kan også spørre hvordan sende i postoppkrav?

Postoppkrav er en betalingsmåte man kan velge når man sender pakker i posten. Det fungerer ved at sender betaler porto og et gebyr for postoppkravet, og deretter skriver de inn kontonummer og en sum på pakken. Når pakken kommer frem til mottaker må mottaker betale denne summen for å kunne hente pakken. Tilsvarende, har blitt svindlet hva gjør jeg? Har du blitt utsatt for svindel? Det er viktig at du anmelder forholdet til politiet så fort som mulig. På internett forsvinner spor fort. En god start på etterforskningen kan bety mye for saken din.

Tilsvarende, hva gjør man hvis man har blitt svindlet?

Dette kan du enten gjøre på et politikammer eller via deres nettsider www.politiet.no. Hvis du har en mistanke om hvem svindler er eller hvordan svindelen har skjedd, er det viktig å opplyse om dette til politiet. Hva skjer om du blir svindlet på FINN? Dersom personen som har svindlet deg ikke vil betale anbefaler vi at du først oppretter en faktura på beløpet som du skal kreve tilbake. Grunnen til dette er at for å opprette en inkassosak og sende en sak til Namsmannen for tvangsinndrivelse vil Namsmannen trenge et tvangsgrunnlag.

Hvordan handle trygt på nettet?

På denne siden:

  1. Seriøs nettbutikk?
  2. Sjekk butikkens bytte- og returregler.
  3. Sjekk hvor mye du må betale totalt.
  4. Velg sikker betaling.
  5. Vær forsiktig med personlig informasjon.
Folk spør også hvordan handle på nett? Hvordan handle på nett: Finne en trygg nettbutikk
  1. Nettbutikken har klar og tydelig kontaktinformasjon som er enkelt å finne frem.
  2. Søk opp nettbutikken i Google ved å skrive “butikknavn + anmeldelse” eller “butikknavn + review” hvis det er en utenlandsk butikk.

Hvordan sjekke om en nettside er trygg?

På en seriøs nettbutikk skal det være kontaktopplysninger og adresse på virksomheten – samt organisasjonsnummer. Har nettbutikken adresse i f. eks. Kina, eller en veldig generell adresse, skal dine alarmklokker ringe. Hvor mye koster det å legge ut en annonse på FINN?

Antall annonserPris pr. annonse
0 - 30458 kr
31 - 200400 kr
201 - 500379 kr
501 - 1500337 kr

Så, er det gratis å legge ut annonse på finn no?

Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

By Nabal Prator

Hva gjør man om elbilen går tom for strøm? :: Hvor finner jeg tomtegrensen?
Nyttige lenker