Hjem > H > Hvordan Restarter Man Airpods?

Hvordan restarter man AirPods?

Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Du kan endre innstillingene dine på nytt.)

Les mer

Så, hvordan 0 stille airpods?

Hvordan nullstille AirPods

  1. Legg AirPods i etuiet og lukk lokket.
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Fjern koblingen mellom mobilen din og AirPods.
  4. Åpne lokket på AirPodsene og trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i 15 sekunder.
  5. Slipp knappen når det blinker gult.
Så, hvordan koble sammen 2 airpods? Hvis vennen din har AirPods eller AirPods Pro, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har AirPods Max, må du holde dem nær enheten. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten.

Følgelig, hvorfor får jeg ikke koblet til airpods?

Hvis AirPods ikke kobles til, kan du trykke og holde på konfigureringsknappen på baksiden av etuiet. Hold inne konfigureringsknappen til statuslampen kontinuerlig blinker hvitt, oransje og så hvitt igjen. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone. Følg trinnene på skjermen til iOS-enheten. Angående dette, hvordan bytte sang på airpods pro? Du kan utføre følgende kommandoer: Et trykk for å starte/stoppe sangen. To trykk for å bytte sang. Tre trykk for å gå tilbake til forrige sang.

Du kan også spørre har airpods garanti?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.
Du kan også spørre hva er romlyd på airpods pro? Én av nyhetene som kom frem på Apples WWDC-lansering tidligere denne uken, er at AirPods Pro og Max får såkalt romlyd med hodesporing også med Apple TV og Mac-maskiner med M1-prosessor. Det betyr at du får en form for surroundlyd i ørene, i tillegg til at hodetelefonene kan simulere at lyden kommer «fra» TV-en.

Hvordan finne AirPods uten strøm?

AirPodsAirPodsAirPodsfinne

Slik gjør du det:

  1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Velg navnet ditt, og trykk deretter på Hvor er?.
  3. Trykk på Finn [enheten], og slå deretter på Finn [enheten].
  4. Slå på «Hvor er?-nettverk».
Hvordan koble til to AirPods? Kobles mot andre enheter
  1. Plasser proppene inn i ladeetuiet.
  2. Sørg for at lokket er åpnet.
  3. På baksiden av ladeetuiet sitter det en liten knapp. Trykk og hold på denne til lampen mellom øreproppene lyser hvitt og begynner å blinke.
  4. Finn øreproppene under Bluetooth på enheten din og koble dem sammen.

Ta dette i betraktning, hvordan koble to airpods til en enhet?

Sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet og åpne lokket. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Velg AirPods i Enheter-listen, og klikk på Koble til.

By Goulder Ellman

Hvordan koble til to par AirPods Mac? :: Hvordan slå på lydløs på iPhone?
Nyttige lenker