Hjem > H > Hvordan Legge Ut På My Story?

Hvordan legge ut på My story?

Lagre og legg ut storyen

For å legge ut storyen, trykker du på «Send til» nederst i høyre hjørne. Deretter kan du velge om bare dine nære venner eller alle som følger deg skal få se storyen. Trykk så på «Del». Nå er storyen lagt ut, og dukker opp under «Din historie» på hovedskjermen på Instagram.

Les mer

Hvordan finne Oppdatering på Samsung?

Slik ser jeg etter oppdateringer av operativsystemet på min Samsung Galaxy-enhet

  1. Innstillinger > Om enheten > Programvareoppdatering > Oppdater nå.
  2. Innstillinger > Om enheten > Programvareoppdatering > Last ned og installer.
  3. Innstillinger > Programvareoppdatering > Last ned oppdateringer manuelt.
Hva er den nyeste oppdateringen på iPhone? Den nyeste versjonen av iOS og iPadOS er 15.4.1. Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

Når kommer Android 12?

Android 12 – lanseringsdato

Den helt ferdige versjonen av Android 12 kommer antageligvis til å bli lansert i oktober 2021, skal en gå etter tidligere lanseringsmønstre. Pixel 6 skal lanseres 19. oktober, og det kan godt hende Google avduker Android 12 samtidig.
Deretter, er det trygt å bruke snapchat? Snapchat kan gi uante konsekvenser

Det som skulle være et uskyldig bilde, kan fort ende opp som ditt verste mareritt. Du kan bli misbrukt på pornografiske nettsider, bildene kan bli delt med kontaktnettverket ditt eller du kan bli offer for utpressing.

Hvorfor er det 12 års grense på Snapchat?

Det er fordi firmaene bak plattformene ikke har lov til å samle inn og lagre personlig informasjon om noen under 13 år. Så barn som er 9-10 år og har Snapchat, skal ha fått lov av foreldrene sine til å opprette profil, ellers er det brudd på reglene til Snapchat. Er sosiale medier negativt? – De negative konsekvensene er knyttet til at unges bruk av sosiale medier kan føre til sosial isolering, depresjon og cyberbullying (digital mobbing), der sistnevnte trekkes frem som en risiko. Noen forskere fremhever også at det er vanskelig å gi robuste årsakssammenhenger mellom teknologibruk og mental helse.

Kan andre se hvem jeg er bestevenn med på Snapchat?

Det vises egentlig ikke på den offentlige profilen din. For å se listen over bestevenner, åpne Snapchat-appen og klikk på emojien din øverst til venstre. Velg nå 'Mine venner'. Din bestevenneliste vil være rett øverst på vennelisten din under 'Bestevenner'. Folk spør også hvordan ser det ut når noen har slettet deg på snap? Har «vennen» din ingen highscore, betyr det at du er slettet. Foto: Skjermdump. Om det ikke vises noen tall under brukernavnet, vil dette si at personen har slettet deg som venn.

Deretter, kan man se andre sine bestevenner på snap?

Tjenesten fikk brukerne til å rase da de fjernet tjenesten som gjør det mulig å se dine kontakters «bestevenner». Dermed er det ikke lenger mulig å se hvem kjæresten din snapper mest med, eller om du er en populær snappekontakt blant kollegene.

By Grindle

Hvordan koble tastatur? :: Hvordan få oppdatert Snapchat?
Nyttige lenker