Hjem > H > Hvordan Aktivere Messenger?

Hvordan aktivere Messenger?

Hvordan slår jeg Aktiv-statusen på eller av i Messenger?

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  2. Trykk påAktiv-status.
  3. Bruk vekslebryteren øverst på skjermen for å slå Aktiv-status av eller på.
  4. Trykk på Slå av for å bekrefte at du vil slå av Aktiv-status.

Les mer

Hvordan få tilbake Messenger app?

Gå til Google Play Butikk for å installere eller oppdatere Messenger-appen for Android. I forhold til dette, kan ikke koble til messenger? Jeg ser ikke meldingene mine i Messenger og kan ikke koble til Internett.

  • Å oppdatere den nyeste versjonen av Messenger.
  • Avslutte og åpne Messenger-appen på nytt.
  • Kontroller Wi-Fi- eller internettforbindelsen din.

Kan man være på Messenger uten å være på Facebook?

Du kan fortsette å bruke Messenger etter at du har deaktivert Facebook-kontoen din. Hvis du har hatt en Facebook-konto og har deaktivert den, vil ikke bruk av Messenger aktivere Facebook-kontoen din igjen, og Facebook-vennene dine kan fremdeles sende deg meldinger. Kan man laste ned Messenger uten Facebook? Hvordan bruke Messenger uten Facebook? Dette er foreløpig ikke mulig. Inntil endringene ble introdusert, var det nok å installere applikasjonen, som lett finnes i Play Store eller App Store. For tiden innehavere Facebook bruker de laster ned applikasjonen som før.

Og et annet spørsmål, når viser messenger aktiv?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv, er i samme chat som dem for øyeblikket eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Derav, hvorfor vises ikke sist aktiv på messenger? Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

Dessuten, når man står som aktiv på messenger?

Når Aktiv-statusen er på: Vennene og kontaktene dine ser eller et tidspunkt for nylig aktivitet ved siden av profilbildet ditt og på andre steder på Facebook og Messenger. Du ser når venner og kontakter er aktive eller nylig har vært aktive. Ta dette i betraktning, hvordan se angrede meldinger på messenger? Når en samtale rapporteres, kan eventuelle meldinger som noen har opphevet sendingen av, bli gått gjennom som en del av rapporten. Vi kan bare gå gjennom innholdet i meldinger noen har opphevet sendingen av, hvis du rapporterer dem innen 14 dager etter at sendingen er opphevet.

Folk spør også hvordan å få tilbake meldinger på messenger som du har slettet?

Bare klikk Messenger-meldinger fra venstre sidefelt, og se deretter detaljene i høyre vindu. Finn deretter og sjekk meldingen du vil gjenopprette. Til slutt klikker du på Gjenopprette for å få dine slettede Facebook-meldinger.

By Almire Gehred

Hvordan finne skjulte chatter på Messenger? :: Hvordan koble til Logitech MK710?
Nyttige lenker