Hjem > H > Hvordan Referere Til Kunnskapsdepartementet?

Hvordan referere til Kunnskapsdepartementet?

Læreplanen i norsk er fastsatt av Kunnskapsdepartementet i 2019. Da skriver du referansen slik: Kunnskapsdepartementet (2019). Læreplan i norsk (NOR01-06).

Les mer

Hvordan henvise til læreplanverket?

Læreplan

  1. Henvisning i teksten. Format: Organisasjon år: sidetall. Eksempel 1:Kunnskapsdepartementet 2017: 7.
  2. I litteraturlista. Format: Departement/direktorat. ( Publiseringstidspunkt).
  3. I EndNote. Legges inn som Government Document. Fyll ut feltene: Author, Title, Report number, Year, URL.
Derav, hvordan referere til lovdata? I TEKSTEN:

(Arbeidsmiljøloven, 2005, § 2-2). Eg viser her til arbeidsmiljøloven (2005, § 2-2). Oppgi korttittel og årstal til den opprinnelege lova. Opplysningar om korttittel finst under kvar lov i Lovdata.

Hvordan referere til nettsider Apa?

APA-stil i den løpende teksten. I dette systemet skal kildehenvisningen settes i parentes i den løpende teksten. Henvisningen skal inneholde forfatter, utgivelsesår og sidetall. Bruk kildehenvisning både ved sitat og ved parafrase. Hva heter Fagfornyelsen? Fagfornyelsen er navnet på prosessen med å utvikle og innføre nye læreplaner i Kunnskapsløftet. Nye læreplaner ble tatt i bruk fra 2020.

Hva er overordnet del?

Den overordnede delen beskriver det grunnsynet som skal prege pedagogisk praksis i hele grunnopplæringen. Den skal også ligge til grunn for samarbeidet mellom hjem og skole. Overordnet del tydeliggjør skolens og lærebedriftens ansvar for danning og for utvikling av kompetansen til alle deltakere i grunnopplæringen. Hvordan referere til rammeplan? Bruk året rammeplanen gjeld frå som publiseringsdato.

  1. I TEKSTEN:
  2. I LITTERATURLISTA: Kunnskapsdepartementet. ( 2017).
  3. I ENDNOTE: Legg inn som «Government Document».
  4. I TEKSTEN: (Falck-Pedersen & Iversen, 2017)
  5. I LITTERATURLISTA: Falck-Pedersen, T.
  6. I ENDNOTE: Legg inn som «Edited book».

Og et annet spørsmål, hva gjør utdanningsdirektoratet?

Hovedoppgaver er tilsyn og regelverk, rammeplaner og læreplaner, eksamen og prøver, kunnskapsgrunnlag og barnehage- og skoleutvikling. Fra 2018 ble Utdanningsdirektoratet fusjonert med Senter for IKT i utdanningen. Du kan også spørre hvordan henvise til sekundærkilder? Skal du likevel referere til sekundærkilde, må både sekundærkilden og primærkilden vises til i teksten. Du nevner først primærkilden, med årstall dersom det er kjent, og skriver «henvist i», «referert i » eller lignende, og så sekundærkilden.

Så, hvordan henvise til lovtekst?

Når du skal henvise til en lov, kan du bruke lovens korttittel eller forkortelse i henvisningsmerknaden. Det vil si at "lov om avslutning av avtaler, om fuldmagt og om ugyldige viljeserklæringer" ikke er en gyldig henvisning. Dette regnes som fritekst, som ikke er lov.

By Carrie

Hvordan lese lovtekst? :: Hvordan få tall i Excel?
Nyttige lenker