Hjem > H > Hvordan Få En Pdf-Fil Mindre?

Hvordan få en PDF-fil mindre?

Slik komprimerer du en PDF-fil på nettet

Klikk på knappen Velg en fil ovenfor eller dra filer til slippsonen og slipp dem der. Velg PDF-filen du vil gjøre mindre. Etter opplasting reduserer Acrobat automatisk PDF-filstørrelsen. Last ned den komprimerte PDF-filen eller logg på og del den.

Les mer

I forhold til dette, hvordan komprimere en fil på mac?

Komprimer en fil eller en mappe: Hold nede Kontroll-tasten mens du klikker på den eller trykk på den med to fingre, og velg deretter Komprimer fra snarveismenyen. Hvis du komprimerer ett enkelt objekt, beholder den komprimerte filen filnavnet sitt, og får filendelsen . Hvordan sette sammen flere PDF filer til en? Slik slår du sammen flere PDF-filer i ett dokument

Velg filene du vil slå sammen, ved hjelp av Acrobat PDF-verktøyet for sammenslåing. Omordne filene om nødvendig. Klikk på Slå sammen filer. Logg på for å laste ned eller dele den sammenslåtte filen.

Man kan også spørre hvordan gjøre et vedlegg mindre?

Mange filformater for vedlegg kan reduseres ved bruk av et komprimeringsverktøy. Reduksjonen blir minimal med enkelte filformater som allerede er lagret i et komprimert format. En TXT-fil i Notatblokk reduseres dramatisk, mens en JPG-fil ikke gjør det. JPG-filformatet er allerede et komprimert filformat. Hvordan forminske et dokument? Redusere filstørrelsen på Word-dokumenter

  1. Velg et bilde i dokumentet. Vær oppmerksom på at Bildeformat-fanen blir tilgjengelig.
  2. Velg Komprimer bilder i Juster-gruppen på Bildeformat-fanen.
  3. Gjør ett avfølgende under Komprimeringsalternativer:
  4. Velg Bruk standardoppløsningunder Oppløsning.

Man kan også spørre hvordan komprimere en fil?

Hvis du bare vil komprimere visse filer i en mappe, men ikke hele mappen, holder du nede kommandotasten og klikker deretter på hvilke filer du ønsker zippet. Når alle er valgt, høyreklikker du og velger "komprimer [#] elementer." Alle elementene komprimeres til en enkelt ZIP-fil, kalt "archive. Folk spør også hvordan pakke ut en zip fil? Hvis du bare vil pakke ut noen av filene, klikker du på en fil i zip-filruten og merker av i boksen for å pakke ut filene eller pakke ut en mappe ved å merke av i avmerkingsboksen ved siden av den. Velg målmappen for å plassere de ukomprimerte filene, og klikk på "Pakk ut"-knappen.

Hvordan dele opp en PDF-fil?

Slik deler du opp en PDF-fil:

  1. Åpne PDF-filen i Acrobat DC.
  2. Velg Ordne sider > Del opp.
  3. Velg hvordan du vil dele opp én enkelt fil eller flere filer.
  4. Navngi og lagre: Klikk på Utdataalternativer og angi hvor filen skal lagres, hva den skal hete, og hvordan den skal deles opp.
Man kan også spørre hvordan lage pdf mappe? Opprette flere PDF-filer fra flere filer (Acrobat Pro)
  1. Velg Fil > Opprett > Opprett flere PDF-filer.
  2. Velg Legg til filer > Legg til filer eller Legg til mapper, og velg deretter filene eller mappen.
  3. Klikk på OK.
  4. Angi målmappe og innstillinger for filnavn i dialogboksen Alternativer for utdata, og klikk deretter OK.

Også, hvordan slå sammen dokumenter?

I denne artikkelen

  1. Klikk på Sett inn-fanen.
  2. Velg Objekt, og velg deretter Tekst fra fil fra rullegardinmenyen.
  3. Velg filene som skal slås sammen inn i det gjeldende dokument. Trykk og hold nede Ctrl for å velge mer enn ett dokument. Obs! Dokumenter slås sammen i den rekkefølgen de vises i fillisten.

By Ashok Bennis

Hvordan lime inn en PDF-fil i et Word-dokument? :: Hvordan Livestreame på YouTube?
Nyttige lenker