Hjem > H > Hvordan Tømme En Mobil?

Hvordan tømme en mobil?

Åpne app-oversikten og velg Innstillinger (eller trekk ned menyen fra toppen av skjermen og velg tannhjulet). Bla ned til Sikkerhetskopier og nullstill. Nederst på denne siden finner du valget Nullstill til fabrikkdata. Det er trygt å klikke her, ingenting blir slettet ennå.

Les mer

Derav, hvordan fjerne en enhet fra apple konto?

Fjern en enhet på nettet

Logg på appleid.apple.com, og velg deretter Enheter. Klikk på enheten for å se mer informasjon om enheten, og klikk deretter på Fjern fra konto. Les meldingen som vises. Klikk på nytt for å bekrefte at du ønsker å fjerne enheten.
Derav, hvordan restarte iphone 10? Slik tar du omstart av en ny iPhone om det skulle skjære seg

  1. Kjapt trykk og slipp volum opp.
  2. Trykk volum ned kjapt og slipp.
  3. Hold på-knappen inne til enheten tar omstart.
  4. Alt er ok igjen (?)

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus. Hvordan låse iPhone for barn? Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang. Tast inn en kode, og tast den deretter inn på nytt. Herfra kan du også slå på Face ID eller Touch ID som en måte for å avslutte en Begrenset tilgang-økt på.

Følgelig, når ipad har låst seg?

iPad har låst seg

Trykk og hold inne Dvale/våkne- og Volum ned-knappene samtidig i minst 10 sekunder til du ser Apple-logoen. Hvis iPad-en ikke vil starte opp, kobler du den til strømnettet og lar den lade i minst én time. Hvis iPad-en henger under oppstart, kan du koble den til en datamaskin og åpne iTunes.
Hvordan starte telefonen på nytt? Hvis telefonen din ikke reagerer, kan du utføre en “soft-reset” ved å trykke volum opp-tasten og strømknappen samtidig i ca. 15 sekunder (eller til telefonen vibrerer). Dermed skal telefonen din umiddelbart starte på nytt. Dette er en trygg og rask måte å starte enheten din på nytt uten å miste eller slette data.

Hvor lang tid tar det å gjenopprette iPhone?

Hvis enheten inneholder et stort antall filer, kan prosessen ta alt fra flere minutter til en time. Hvis enheten vises på datamaskinen, og hvis du kan konfigurere synkronisering og synkronisere innhold, er prosessen fullført. La enheten forbli koblet til datamaskinen, og vent til overføringen er ferdig. Hva betyr å deaktivere? Deaktivere betyr sette ut av drift.

Hvordan slette alt på iPhone uten kode?

Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhonen

Trykk på Kom i gang, følg instruksjonene på skjermen, og velg deretter Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill iPhone igjen. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.

By Matilde Chaviano

Hvordan resette iPhone 8? :: Hva skal man gjøre når iPaden er deaktivert?
Nyttige lenker