Hjem > H > Hvordan Bruke Hotspot?

Hvordan bruke hotspot?

Slik deler du internett fra en Android-mobil

Gå til Innstillinger. Trykk på Nettverk og Internett. Velg Wi-Fi-sone og internettdeling. Gå inn på Wi-Fi-sone og trykk på bryteren for å starte delingen.

Les mer

Hvordan bruke mobildata på iPad?

Angi mobildatabruk for apper og tjenester

Velg Innstillinger > Mobildata, og slå mobildata av eller på for en hvilken som helst app (for eksempel Kart) eller tjeneste (for eksempel Wi-Fi-hjelp) som kan bruke mobildata. Hvis en innstilling er av, bruker iPad kun Wi-Fi for den tjenesten.
Tilsvarende, kommer ikke på nett med mobil? Start enheten på nytt.

Åpne Innstillinger-appen og trykk på Nettverk og internett eller Tilkoblinger. Disse alternativene kan variere fra enhet til enhet. Slå Wi-Fi av og mobildata på, og sjekk om du merker en forskjell. Hvis det ikke fungerer, slår du mobildata av og Wi-Fi på og sjekker på nytt.

Hvordan dele Wi-Fi fra iPhone?

Slik gjør du det:

  1. Den som ønsker passordet, går inn på Innstillinger.
  2. Trykk deretter på Wi-Fi.
  3. Velg det trådløse nettet du ønsker å koble deg til, og hold enheten inntil den andre enheten som allerede er koblet til dette nettverket.
  4. På den andre enheten vil det nå dukke opp et spørsmål om passordet skal deles.
Ta dette i betraktning, hva skjer når man slår av mobildata? Selv om du skrur av dataroaming er du fortsatt tilgjengelig om noen skulle ønske å ringe deg eller sende SMS. Men du vil ikke få notifikasjoner fra for eksempel Facebook eller Snapchat, hvis ikke du er tilkoblet et trådløst nettverk.

I forhold til dette, hvordan bruke lite mobildata?

Bruk mobildata-sperre

Apper som Netflix, Spotify og Facebook bruker ganske mye data. For å unngå at disse appene sluker all din mobildata kan du sette opp en stopper for ønskede apper, dermed bruker ikke gitte apper mobildata.
Hva bruker data? Sjekk hva du bruker mobildata på

Android: Innstillinger -> Databruk. Velg Perioden du ønsker oversikt over.

Hvor lenge kan man surfe på 1GB?

1000 MB/1GB tilsvarer omtrent:

65 000 søk på Google. 350 Youtube-klipp. 150 000 e-post. 3 000 minutter norsk radio.
Hvilken apper bruker mest mobildata? Under «History» kan du se hvilke tidspunkt du bruker mest mobildata, Wi-Fi eller dataroaming. For å sjekke hvilke apper som bruker mest mobildata, trykker du på symbolet «App Tracker» nederst på skjermen.

Tilsvarende, hva bruker mest data på iphone?

Det er veldig enkelt å se hvor mye mobildata du har brukt på din iPhone. Bare gå til Innstillinger > Mobilnett. Her vil du få opp en liste over hvilke apper som har brukt mest data samt hvor mye data de har brukt.

By Urbano Atice

Hvordan dele et google dokument? :: Hvordan sende 4G?
Nyttige lenker