Hjem > H > Hvordan Gange I Regneark?

Hvordan gange i regneark?

Multiplisere tall i en celle

Hvis du vil gjøre dette, bruker du den aritmetiske operatoren * (stjerne). Hvis du for eksempel skriver inn =5*10 i en celle, viser cellen resultatet 50.

Les mer

Deretter, hvordan regne i google regneark?

Se summen og gjennomsnittet

  1. Åpne et regneark i Google Regneark på en datamaskin.
  2. Fremhev cellene du vil beregne.
  3. Nederst til høyre finner du Utforsk. . Ved siden av Utforsk kan du se «Sum» etterfulgt av et summert tall.
  4. Du kan klikke på Sum for å se flere beregninger. Gjennomsnitt. Minimum. Maksimum. Antall. Antall.
Du kan også spørre hvordan låse en kolonne i google regneark? For å feste data på ett sted og fortsatt kunne se dem når du ruller nedover eller bortover siden, kan du fryse rader eller kolonner.
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på en rad eller kolonne.
  3. I menyen som dukker opp, trykker du på Frys eller Opphev frysingen.

Hvordan endre språk på regneark?

Kontrollér at et ikke-engelsk språk er angitt i innstillingene for Google-kontoen. Åpne et regneark i Google Regneark på en datamaskin. Innstillinger. Under «Visningsspråk» fjerner du avmerkingen for «Bruk alltid engelske funksjonsnavn» for å se funksjoner på visningsspråket. Man kan også spørre hvordan gange i sheets? Slå av nettleseren din, gå til Google Sheets , og åpne et regneark. Klikk på en tom celle og skriv = FLERE (<nummer1>, <nummer2>) inn i formeloppføringsfeltet, erstatter <nummer1> og <nummer2> med de to heltallene du vil multiplisere. Du kan også bruke dataene i en annen celle.

Hvordan bruke Autosummer i Excel?

Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig. Hvordan finne variasjonsbredde på regneark? Det finnes ingen egen funksjon for variasjonsbredde i Excel. Vi må finne det største tallet, og trekke fra det minste. Forskjellen på de to er variasjonsbredden.

Folk spør også hva betyr regneark?

Regneark er dataprogram for å håndtere tall og formler i tabeller. Betegnelsen brukes også om dokumentet laget av et slik program. En celle i et regneark kan inneholde tekst, et tall eller en formel som henviser til en eller flere andre celler. Derav, hvordan finne gjennomsnitt på regneark? Gjør følgende:

  1. Klikk en celle nedenfor, eller til høyre for tallene du vil finne gjennomsnittet for.
  2. Klikk pilen ved siden av Autosummer i Redigering-gruppen på Hjem-fanen, klikk Gjennomsnitt ,og trykk deretter ENTER.

Hvordan låse celler i sheets?

Slik låser du celler i Google Sheets

Uthev en celle eller et utvalg celler du vil beskytte. Klikk på "Data." Velg "Beskyttede ark og områder" fra rullegardinmenyen. Skriv inn et navn for området du vil beskytte.

By Oliviero

Hvordan låse celler i Google regneark? :: Hvordan fungerer formelen unik?
Nyttige lenker