Hjem > H > Hvordan Lage Utklipp Mac?

Hvordan lage utklipp Mac?

Slik tar du bilde av et vindu eller en meny

Trykk på og hold nede disse tastene samtidig: Skift, Kommando, 4 og mellomromstasten. Pekeren endres til et kamerasymbol . For å avbryte prosessen med å ta skjermbilde trykker du på Esc-tasten (Escape). Klikk på vinduet eller menyen for å ta bildet.

Les mer

Hvordan beskjære på Mac?

Dobbeltklikk på et bilde i Bilder-appen på Macen, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen. Klikk på Beskjær i verktøylinjen. Tips: Hvis du raskt vil vise beskjær- og rett opp-verktøyene mens du redigerer, trykker du på C. Derav, hvordan ta utsnitt av skjermbilde? I Windows tar du et bilde av hele skjermen ved hjelp av Print Scrn-knappen, som gjerne sitter øverst i høyre hjørne av tastaturet. For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S. Tegn det rektangulære området du vil ha bilde av, og slipp museknappen.

Hvordan zoome inn på Mac?

Bruk tastatursnarveier til å zoome

  1. Zoom inn. For å zoome inn, trykker du på og holder nede disse tre tastene: Tilvalg, Kommando og likhetstegn (=).
  2. Zoom ut. For å zoome ut, trykker du på og holder nede disse tre tastene: Tilvalg, Kommando og minustegn (-).
  3. Slå zoom på/av.
Ta dette i betraktning, hvor blir det av skjermbildene på mac? Alle skjermbilder som du tar vil automatisk bli lagret på skrivebordet på Macen og blir navngitt «Skjermbilde [dato]».

Hvor finner jeg skjermbildene?

Hvordan ta et skjermbilde (print screen, screenshot) hvis du bruker PC med Windows. Hold nede 'Windows'-knappen og trykk på 'prt scn'-knappen. I Windows (8 eller 10) lagres skjermbildet under 'Bilder/Pictures' og 'Skjermbilder/Screenshots'. Følgelig, hvordan beskjære en pdf side? Slik beskjærer du PDF-sider:

  1. Åpne PDF-filen i Acrobat.
  2. Velg Rediger PDF-verktøyet:
  3. Klikk på Beskjær sider.
  4. Dra et rektangel på siden du vil beskjære.
  5. Dobbeltklikk i beskjæringsrektangelet.
  6. Bruk disse innstillingene på flere sider ved å angi sideområdet eller klikke på Alle under Sideområde.

Ta dette i betraktning, hvordan redigere bilder på mac?

Dobbeltklikk på et bilde eller en video for å åpne det i Bilder-appen på Macen, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen. Hvis du vil se originalbildet, klikker og holder du på Uten justeringer-knappen eller holder nede M-tasten. Slipp knappen eller M-tasten for å se objektet med redigeringer. Hvordan ta skjermbilde av hele nettsiden? Du kan bruke cmd-shift-3 for å ta bilde av hele skjermen, eller cmd-shift-4 for å definere et utsnitt, som så blir lagret til fil. Legger du til «ctrl» i tastekombinasjonen, lagrer du skjermbildet til utklippstavlen i stedet.

Folk spør også hvordan klippe ut deler av skjermbilde?

Trykk på Ctrl + PrtScrn. Hele skjermen endres til grått, inkludert den åpne menyen. Velg Modus, eller i tidligere versjoner Windows velger du pilen ved siden av Ny-knappen. Velg hvilken type klipp du vil bruke, og velg deretter området på skjermbildet du vil ta bilde av.

By Ivey Hoerig

Hvordan bruke Snipping Tool? :: Hvordan få ut ørevoks på små barn?
Nyttige lenker