Hjem > H > Hvordan Tekste Video Youtube?

Hvordan tekste video YouTube?

Logg på YouTube Studio. Velg Undertekster på menyen til venstre. Klikk på videoen du vil legge til teksting eller undertekster i. Klikk på Mer under «Undertekster», ved siden av undertekstene du vil redigere.

Les mer

Kan man bytte språk på Netflix?

Du kan endre undertekster, teksting og alternativ lyd for mange serier og filmer. Netflix viser de 5–7 mest relevante språkene basert på plasseringen og språkinnstillingene dine. For nedlastinger viser Netflix de 2 mest relevante språkene. Tilsvarende, hvordan bytte språk på viaplay? Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen.

Dessuten, kan ikke spille tittel hbo max?

Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post). Tilsvarende, kan ikke spille tittel hbo max safari? Hvis du bruker Safari 11 eller nyere på Mac, kan du prøve disse trinnene: Åpne Safari-nettleseren og gå til: HBOMax.com. Velg Innstillinger for dette nettstedet i Safari-menyen. Hold markøren over Automatisk avspilling og velg Tillat automatisk avspilling av alt.

I forhold til dette, hvordan se hbo max på mac?

Åpne App Store på Apple-enheten og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk. Tilsvarende, kan man se på netflix i utlandet? For å se det norske innholdet på Netflix selv om du er i utlandet trenger du en VPN-tjeneste. Med en VPN-tjeneste kan du nemlig velge hvilken server du vil koble deg til, og de aller fleste VPN-tjenester har servere i mange land, inkludert Norge.

Hvordan endre sted på Netflix?

Netflix er tilgjengelig i mer enn 190 land over hele verden. Hvert land har sin egen katalog med originale og lisensierte serier og filmer. Du kan ikke endre land på kontoen din med mindre du flytter til et annet land. Hvordan få lyd på Netflix? Hvis du ser på i en nettleser, bør du forsikre deg om at fanen ikke er dempet ved å se etter dempeikonet på Netflix-fanen mens videoen spilles av. Hvis fanen er dempet, høyreklikker du på den og velger Slå på lyd i fanen eller Slå på lyd på siden. Kontroller at volumet på datamaskinen også er skrudd opp.

I forhold til dette, hvordan få norsk tastatur på apple tv?

Velg et annet språk

  1. Åpne Innstillinger. på Apple TV.
  2. Gå til Generelt > Apple TV-språk, og velg et språk. Merk: Det er mulig at Siri og diktering er ikke tilgjengelig. Dette avhenger av språket du velger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Siri på Apple TV.

By Raoul Barsallo

Hvordan få Altibox fjernkontroll på TV? :: Hvordan få på tekst på Apple TV?
Nyttige lenker