Hjem > H > Hvordan Komme Inn På Youtube?

Hvordan komme inn på YouTube?

Du logger på YouTube med Google-kontoen din.

Logg på YouTube ved å skrive inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen din. Når du har registrert deg for YouTube, logges du automatisk på YouTube når du logger på Google-kontoen din i en annen Google-tjeneste.

Les mer

Dessuten, hvordan aktivere youtube?

Slik kan du aktivere kanalen din og vise innhold

  1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden der du kan opprette en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjør at YouTube-kanalen din blir gjenopprettet.
  3. Når du har gjenopprettet den offentlige kanalen din, kan du gjøre videoene og spillelistene dine synlige på Videoer-siden.
Hvordan kan man få sin egen YouTube kanal? Opprett en personlig kanal
  1. Logg på YouTube på en datamaskin eller via mobilnettstedet.
  2. Klikk på profilbildet ditt. Opprett en kanal.
  3. Du blir bedt om å opprette en kanal.
  4. Sjekk om informasjonen er riktig (i henhold til bildet og navnet for Google-kontoen din), og bekreft for å opprette en ny kanal.

Du kan også spørre kan ikke åpne youtube?

Åpne YouTube-appen på nytt. Start enheten på nytt: Utfør en hard omstart ved å fjerne strømtilførselen og koble den til på nytt. For spillkonsoller: Avinstaller YouTube-appen, og installer den på nytt. Oppdater fastvaren/systemprogramvaren på enheten. Hvilken aldersgrense er det på YouTube? Aldersgrense på Youtube

Youtube skriver i sine vilkår at man må akseptere følgende for å bruke tjenesten: «Du kan bruke Tjenesten hvis du er minst 13 år gammel; barn i alle aldre kan imidlertid bruke Tjenesten og YouTube Kids (der dette er tilgjengelig) hvis de er aktivert av en forelder eller verge.»

Og et annet spørsmål, hvordan lage en gmail konto?

Opprett en Gmail-konto

  1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.
Og et annet spørsmål, hvorfor virker ikke youtube? Det kan skyldes et problem med tilkoblingen din. Sjekk om du har tilgang til andre nettsteder som normalt. Hvis du bruker et Google Apps-domene, har kanskje ikke administratoren for domenet gitt tilgang til YouTube.

Hvorfor er YouTube blokkert?

Hvorfor er YouTube blokkert? Myndigheter kan blokkere tilgang til YouTube av flere årsaker. Mens noen hevder at det beskytter innbyggerne mot uanstendig og skadelig innhold, håndhever andre geo-restriksjoner på grunn av opphavsrettslige spørsmål. Noen ilegger også politisk sensur. Også, hvordan sette sperre på youtube? Nettleser:

  1. Åpne YouTube i nettleseren på mobilen eller nettbrettet.
  2. Trykk på symbolet med tre horisontale prikker oppe til høyre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Trykk på Begrenset innhold-modus for å sette denne til På

Og et annet spørsmål, hvor er beskrivelsen på youtube?

YouTube-beskrivelsen vises under videoen hver gang noen ser den. Hvis du ønsker å uttrykke takknemlighet til de som hjalp deg med å lage videoen, gi seerne en lenke for å sjekke ut mer innhold, eller bare annonsere et nettsted, kan du sette en lenke til YouTube-beskrivelsen.

By Athal

Hva koster en YouTube kanal? :: Hvordan finne abonnementsnummer Allente?
Nyttige lenker