Hjem > H > Hvordan Finne Den Første Meldingen Til Noen På Facebook?

Hvordan finne den første meldingen til noen på Facebook?

Kom deg til bunns uten å scrolle

  1. Skriv inn m.facebook.com på en pc, du må nemlig inn på mobilversjonen av facebook.
  2. Trykk på meldinger, og høyreklikk på personen du vil komme til bunns i.
  3. Høyreklikk på lenken "Les eldre meldinger" og igjen på "Open link in new tab"
  4. Her kommer det viktigste!

Les mer

Deretter, kan man søke i messenger?

Skriv inn ønsket søkeord og trykk "Enter" -tasten på tastaturet for å søke i meldinger på Facebook Messenger etter ord. Vel, du kan også klikke på "Søk" i stedet for Enter-tasten. Etter det kan du se den valgte Facebook-meldingsloggen med den personen. Hvor finner jeg Gruppechat på messenger? Slik starter du en gruppesamtale i Messenger:

  1. Gå til Chatter, og trykk på .
  2. Velg eller skriv inn navnet på alle personene.
  3. Trykk på meldingen din, og trykk på .

Hva er ende-til-ende-kryptering?

Ende-til-ende-kryptering sikrer at bare du og personen du snakker med, kan få tilgang til meldingene. Meldingene (og filene) kryptes før de sendes over nettverket med en nøkkel som bare deles mellom deg og mottakeren. Bare mottakeren kan dekryptere og lese meldingen. Også, hva betyr blå ring på messenger? 1: Vis vennene dine hvor du er

Blå farge signaliserer at GPS-en er aktivert. Trykk igjen på pilen for å gjøre den grå, og forsikre deg om at vennen din ikke vet hvor du er. For å få frem et kart som viser hvor du eller vennen din er, trenger du bare å trykke på snakkeboblene.

Hvordan slå av Forsvinnings modus på Messenger?

Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av" Kan man angre en melding? Den nye angrefunksjonen lar deg angre på meldingen innen 10 minutter. Så hvis du har sendt feil melding, bilde eller video kan du altså angre. Men det er selvfølgelig kun hvis personen ikke har åpnet den innen ti minutter. Så her gjelder det å handle raskt!

Kan man slette meldinger på imessage?

I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette. Trykk på Mer. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Kan man slette meldinger man har sendt? Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.

Hvor er arkiv på Iphone?

Arkiv

Vis Arkiv-knappen i stedet for Slett-knappen

  • I Mail på iCloud.com klikker du på
  • I Generelt-fanen velger du «Vis Arkiv-knappen i verktøylinjen».

By Bandur

Kan man få tilbake slettede meldinger på iPhone? :: Kan man slette sendte meldinger på Whatsapp?
Nyttige lenker