Hjem > H > Hvordan Synkronisere Meldinger På Mac?

Hvordan synkronisere Meldinger på Mac?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Meldinger > Send og motta. På Mac åpner du Meldinger, velger Meldinger > Valg, og deretter klikker du på iMessage. Sørg for at du er logget på iMessage med den samme Apple-ID-en på alle enhetene dine.

Les mer

Tilsvarende, hvordan koble til imessage på mac?

For iOS: Gå til Innstillinger > Meldinger > slå på iMessage. Vent på aktivering. iMessage benytter din Apple-ID til å sende meldinger. Hvordan unngå å få Meldinger på Mac? Slå av eller på telefonnummeret ditt for Mac

  1. Åpne Meldinger eller FaceTime.
  2. I Meldinger velger du Meldinger > Valg, og deretter klikker du på iMessage.
  3. Slå telefonnummeret av eller på:

Hvordan bytte fra iMessage til tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Deretter, hvorfor får jeg meldinger på mac? Personen mottar meldinger sendt fra e-postadressen eller telefonnummeret du velger. Når noen starter en samtale med deg, sender du meldinger ved hjelp av e-postadressen eller telefonnummeret vedkommende brukte for å starte samtalen.

Tilsvarende, hvordan overføre sms til mail?

Del 2: Hvordan overføre tekstmeldinger fra Android til Gmail

Trinn 1: Logg på Gmail-kontoen din. Velg "Innstillinger"> "Videresending og POP / IMAP"> "Aktiver IMAP"> "Lagre endringer". Trinn 2: Last ned og installer SMS Backup + -appen fra Google Play Store. Trykk på "Connect" og velg Gmail-kontoen din.
Kommer ikke inn på iMessage? Kontroller Apple-ID-en

Åpne programmet og følg denne fremgangsmåten hvis det fungerer: Meldinger: Velg Meldinger > Valg, og klikk deretter på Kontoer. Velg iMessage-kontoen din, og klikk deretter på Logg av. Logg på igjen med den samme Apple-ID-en du brukte på Apple-ID-kontosiden.

Og et annet spørsmål, hvordan skru av imessage på mac?

På Mac

  1. Åpne Meldinger, og velg deretter Meldinger på menylinjen.
  2. Velg Innstillinger, og klikk deretter på iMessage.
  3. Fjern valget for Aktiver Meldinger i iCloud, og deretter velger du Deaktiver alle.
Også, hvordan logge inn på imessage? Du kan også bruke e-postadressen din med iMessage og FaceTime. Logg deg på Apple-ID-kontoen din og se gjennom alle e-postadressene du har registrert, inkludert den du prøver å verifisere.

Angående dette, hvordan slette meldinger på mac?

Slett en samtale: Marker en samtale, og velg deretter Arkiv > Slett samtale. Eller, hvis du har en styreflate eller Magic Mouse, kan du også sveipe mot venstre med to fingre på samtalen i sidepanelet og deretter klikke på Slett-knappen .

By Thomasina Sipriano

Hvordan slå av iMessage på iPhone? :: Hvordan fungerer HBO Max?
Nyttige lenker