Hjem > H > Hvordan Få Teksting På Hbo Max?

Hvordan få teksting på HBO Max?

Slik endrer du undertekster eller teksting for hørselshemmede:

  1. Begynn å se på en tittel og trykk på Ned-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Lyd og undertekster-knappen (snakkeboble).
  3. Velg ett av disse alternativene: Undertekster: Velg et språk for undertekster.
  4. Trykk Tilbake-knappen for å lagre endringene.

Les mer

Følgelig, er tekst-tv borte?

Digitalt tekst-TV ble imidlertid avviklet 1. februar 2012, mens den analoge versjonen fortsatte som før. Fra 1. januar 2009 ble NRK Tekst-TV reklamefritt. Hvordan få tekst på NRK TV app? Åpne NRK TV-appen og velg ønsket innhold. Kontroller at teksting er aktivert. Om du ikke har teksting aktivert kan dette aktiveres ved å sveipe opp med en finger på styreflaten og velge norsk tekst, eller du kan holde nede Siri-knappen og si «Skru på norsk tekst».

Hvordan få tekst på TV Norge?

Seerne som har tekst-TV på TVNorge kan fra og med i dag selv velge om de ønsker å se de norske programmene med eller uten tekst. - Man velger teksting ved å åpne tekst-TV-side 299, forklarer Bergestuen i meldingen. Kan man bytte språk på Netflix? Du kan endre undertekster, teksting og alternativ lyd for mange serier og filmer. Netflix viser de 5–7 mest relevante språkene basert på plasseringen og språkinnstillingene dine. For nedlastinger viser Netflix de 2 mest relevante språkene.

Hvordan bytte språk på Viaplay?

Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen. Deretter, hvordan få tysk netflix? Hvis du oppretter en VPN-tilkobling, kan du enkelt se Netflix i Tyskland fra hvor som helst i verden. Ved hjelp av en VPN-forbindelse i utlandet kan du ikke koble til det lokale nettverket i feriedestinasjonen som normalt er tilfelle, men til VPN-serverne i Tyskland for å opprette en Tysk IP-adresse å skaffe.

Hvordan få norsk tekst på Sumo?

Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av. Følgelig, hvordan bytte språk på app store? Du kan endre språkinnstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch hvis de er feil, eller hvis du utilsiktet har byttet til et språk du ikke forstår.

  1. Åpne Innstillinger. Trykk på Innstillinger på Hjem-skjermen.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Velg Språk og region.
  4. Trykk på Enhetsspråk.
  5. Velg språket ditt.
  6. Bekreft valget.

Tilsvarende, hvordan sette opp apple tv?

Konfigurer Apple TV

  1. Koble den ene enden av en HDMI-kabel til HDMI-porten på Apple TV, og koble den andre enden til HDMI-porten på TV-en.
  2. Koble den ene enden av strømkabelen til strømkontakten på Apple TV, og den andre enden til et vegguttak.
  3. Slå på TV-en, og velg deretter HDMI-kilden som er koblet til Apple TV.

By Musette Vera

Hvordan få tekst-TV på Telia box? :: Hvordan få norsk undertekst på Netflix?
Nyttige lenker