Hjem > H > Hvordan Få Reels På Feed?

Hvordan få reels på feed?

For å komme til der du lager Reels, må du først gå inn der du lager Instagram Story. Til høyre ligger alternativet "Reels", som du trykker på. Da kommer det opp en meny på venstre side, der du kan velge musikk, varighet, hastighet, effekter og hvor lenge du skal spille inn om gangen, samt nedtellingsmuligheter.

Les mer

Hvordan få bort reels på Instagram?

Hvordan sletter jeg reels-videoen min på Instagram?

  1. Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.
  2. Trykk på under profilinformasjonen din.
  3. Trykk på Reels-videoen du vil slette, trykk så på (iPhone) eller. (Android) nederst.
  4. Trykk på Slett, og trykk deretter på Slett for å bekrefte.
Ta dette i betraktning, hvordan finne lagrede reels? Instagram-appen for Android og iPhone:

Trykk på (iPhone) eller (Android) øverst på videoen du vil remikse. Trykk på Remiks denne Reels-videoen, deretter spiller du inn Reels-videoen din. Den opprinnelige Reels-videoen vises til venstre mens du tar opp.

Hvordan lagre reels på kamerarullen?

Trykk på på Reels-videoen du spiller inn. Trykk på og trykk deretter på Lagre som utkast nederst (Android) eller trykk på Forhåndsvis, Del til, og trykk deretter på Lagre som utkast nederst (iPhone). Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Dessuten, hvordan sette sammen reels? Åpne Instagram (kanskje åpenbart, men hey...). Trykk på kameraikonet øverst til venstre. I menyen som åpner seg nederst på skjermen velger du Reels av de tre alternativene "Direkte/Historie/Reels". Trykk på Reels-knappen nederst midt på skjermen for å filme.

Tilsvarende, hvordan dele reels på instagram?

Gå inn på Instagramkonten du ønsker å dele videoen på. Trykk på boblen “din historie”, eller dra skjermen mot høyre. Nederst på skjermen kommer det opp ulike alternativer, du velger da Reels. På venstre side vil det da dukke opp en “meny”, her kan du velge lengde, musikk, hastighet og effekter for Reels-videoen din. Folk spør også kan reels deles på facebook? Du kan dele Reels-videoene offentlig eller med vennene dine på Facebook. Du kan også legge til effekter og musikk i Reels-videoene. En Reels-video består av ett eller flere videoklipp som er tatt opp med Facebook-appen.

Angående dette, hvordan legge til musikk på reels?

Reelsleggemusikk

Legge til musikk etter opptak

  1. Trykk på Mix audio-ikonet på Reel-redigeringsskjermen.
  2. Trykk på Musikk-knappen nederst i venstre hjørne.
  3. Velg en sang fra Instagrams musikkbibliotek og legg den til på hjulet.
Hvordan legge musikk til Instagram innlegg? enten ved å lage et story-innlegg som vanlig, og så velge det nye alternativet Musikk fra den tekstbaserte verktøylinjen over kameraknappen (mellom Tekst og Direkte). lage et story-innlegg, for eksempel ta et vanlig bilde eller en videosnutt, gå til klistremerke-menyen og velge Musikk.

Og et annet spørsmål, hvordan dele reels i story?

For å selv publisere en Reels-video går du til startsiden og sveiper til venstre for å komme til Story-modus. Der finnes nå en liten meny med tekstene DIREKTE, HISTORIE og REELS. Klikk deg inn under Reels-fanen og begynn å skape i henhold til funksjonene ovenfor.

By Gadmann

Hvordan bli god på reels? :: Hvordan signere i Adobe Reader?
Nyttige lenker