Hjem > H > Hvordan Få Frem Spesialtegn På Tastaturet?

Hvordan få frem spesialtegn på tastaturet?

For å skrive spesialtegn holder du Alt-tasten nede samtidig som du taster tallkombinasjonen på det numeriske tastaturet. Dersom du bruker bærbar PC, holder du både Fn-tasten og Alt-tasten nede mens du taster tallkombinasjonen på det numeriske tastaturet.

Les mer

Folk spør også hvordan bruke paragraftegn?

Paragraftegnet brukes som oftest ved paragrafer i lovtekster, vedtekter, traktater, regler og liknende. Paragraftegnet brukes bare foran numeriske tall. Det skal være mellomrom mellom paragraftegnet og tallet. Bruk helst hardt mellomrom, så unngår du at paragraftegn og tall havner på hver sin linje ved orddeling. I forhold til dette, hvordan får man alfakrøll? På de fleste norske PC-tastaturer kan man finne tegnet på 2-tallet ved å trykke Alt GR, eller ALT og CTRL samtidig, mens det på Apple Macintosh-maskiner ligger ved siden av enterknappen. Enkelte ignorerer Språkrådets anbefaling om å bruke navnet krøllalfa og kaller tegnet alfakrøll, æt og annet.

Hvordan aktivere numerisk tastatur?

Hvis du vil bruke det numeriske tastaturet til å skrive inn tall, trykker du Num Lock. De fleste tastaturer har et lys som angir om Num Lock er på eller av. Tilsvarende, hvordan få tilnærmet lik? Det finnes regler for avrunding, slik at forskjellen mellom nøyaktig svar og overslaget ikke blir for stort. Fordi svaret ikke er nøyaktig, erstattes likhetstegnet med tegnet for tilnærmet lik ≈ .

Du kan også spørre hvordan få ä på tastaturet?

De «svenske» tegnene ö og ä skriver man ved først å trykke på tasten med tødler (på norske tastatur til høyre for å-tasten) og dernest på a eller o. Hvordan skrive jamfør? Jamfør (forkortet jf. eller jfr.) betyr i henhold til og brukes vanligvis når det henvises til rettskilder, f.

Hvordan skrive paragraf på IPhone?

@Politiadvokaten hold inn &-tegnet på IPhone og denne § popper opp. Hvorfor kan jeg ikke skrive alfakrøll? For å skrive @ kan du også benytte Ctrl+Alt+2.

Hvordan finne krøllalfa på PC?

Tastatursnarveier til spesialtegn og symboler

  1. Krøllalfa: @ Tastatursnarvei: Alt gr/Alt til høyre + 2.
  2. Grader: ° Tastatursnarvei: Alt + 248 på talltastatur.
  3. Dobbel tysk S: ß Tastatursnarvei: Alt + 255 på talltastatur.
  4. Pi: π
  5. Omvendt spørsmål: ¿
  6. Paragraf: §
  7. Større enn/mindre enn: > < ≤ ≥
  8. Uendelig: ∞

By Cary

Hvordan sette passord på apper? :: Hva kan kobles til Google nest?
Nyttige lenker