Hjem > H > Hvordan Lage Manuell Innholdsfortegnelse I Word?

Hvordan lage manuell innholdsfortegnelse i Word?

For å sette inn en innholdsfortegnelse i Word gjør du følgende:

  1. Velg Referanser (References) i menyen.
  2. Velg deretter Innholdsfortegnelse (Table of Contents)
  3. Du kan da enten velge en av de forhåndsdefinerte oppsettene for innholdsfortegnelser eller så kan du velge Sett inn innholdsfortegnelse (Custom Table of Contents)

Les mer

Derav, hvordan lage disposisjon i word?

Opprette en disposisjon i Word

Åpne Word. Velg Vis >Disposisjon.
Man kan også spørre hva er en fengende overskrift? En fengende overskrift kan være det som sikrer deg at noen faktisk gidder å klikke seg inn på innlegget ditt. Den gir leseren et hint om verdien de får. Men er det noe mystisk over det å skrive den god overskrift? Nei, det handler om planlegging, forberedelse og research.

Hva er en god tittel?

En god tittel skal fange leserens oppmerksomhet og gi et kjapt innblikk i hva teksten handler om. Og ikke minst, den skal lokke til videre lesning. En tittel som oppfyller ett eller flere av disse kravene, er sannsynligvis en god en. Hva er en overskrift? En overskrift skal gi en idé innholdet i en tekst som følger. Overskriften er gjerne fremhevet i forhold til det øvrige innholdet, som ofte kalles brødtekst. Den kan tillegges en funksjon som blikkfang og for eksempel være informativ, tankevekkende eller provokativ, alt etter hvilken sammenheng den står i.

Du kan også spørre hvordan få automatisk nummerering i word?

Gå til Fil >Alternativer >Korrektur. Velg Alternativer for Autokorrektur, og velg deretter fanen Fortløpende autoformatering. Merk av for eller fjern merket for Automatiske punktlister eller Automatiske nummererte lister. Hvordan nummerere overskrifter? Du kan legge til nummerering til overskrifter ved å formatter en overskrift med en overskriftsstil, sett markøren i overskriften, klikk på Liste med flere nivåer-knappen.

Hva er sideskift i Word?

Det legges automatisk til et sideskift på slutten av hver side i Word. Du kan også sette inn et manuelt sideskift når du vil begynne på en ny side i dokumentet. Plasser markøren der du vil at en side skal slutte og den neste skal starte. Angående dette, hvordan fjerne hyperlink i word? Hvis du vil fjerne en hyperkobling, men beholde teksten, høyreklikker du hyperkoblingen og klikker Fjern hyperkobling. Hvis du vil fjerne hyperkoblingen fullstendig, merker du den og trykker del.

Hvordan lage link i Outlook?

Sette inn en hyperkobling

  1. Plasser markøren i meldingsteksten der du vil legge til en kobling i meldingen.
  2. Klikk Hyperkobling på Melding-fanen.
  3. Skriv inn adressen til koblingen i Kobling-boksen.
  4. Skriv inn teksten som du vil skal vises i meldingen, i Tekst-boksen.

By Bryn

Hvordan legge til overskrift i innholdsfortegnelse? :: Hvordan sette inn kryssreferanse i Word?
Nyttige lenker