Hjem > H > Hvordan Lage Snarveier På Pc?

Hvordan lage snarveier på PC?

Trykk og hold (eller høyreklikk) skrivebordet, og velg deretter Ny > Snarvei. Skriv inn plasseringen til elementet, eller velg Bla gjennom for å finne elementet i Filutforsker, velg deretter plasseringen og velg OK. Velg Neste, og velg deretter Fullfør.

Les mer

Angående dette, hvordan få opp to sider samtidig på pc?

Den mest basale måten å dele opp skjermen i Windows 10 på er å dra et åpent vindu til enten venstre eller høyre side av skjermen. Dette vil automatisk «feste» vinduet til siden man dro det til, samtidig som det forandrer vindustørrelsen slik at det bruker nøyaktig halvparten av plassen på skjermen. Hvordan søke i dokument PC? Åpne Søk-ruten fra redigeringsvisningen ved å trykke CTRL+F eller klikke Hjem > Søk. Finn tekst ved å skrive den inn i boksen Søk i dokumentet etter ….

I forhold til dette, hvordan skru på tastaturet på pc?

Slik åpner du skjermtastaturet

Gå til Start , og velg Innstillinger > Tilgjengelighet> tastatur , og aktiver veksleknappen Skjermtastatur. Et tastatur som kan brukes til å navigere rundt på skjermen og skrive inn tekst, vises på skjermen.
Hvordan lagre en link på skrivebordet? Slik gjør du det

Klikk på området på venstre siden av nettadressen i adressefeltet i nettleseren og dra dette over på skrivebordet i Windows og slipp taket på skrivebordet. Da skal du ha et ikonet på skrivebordet som åpner den aktuelle nettsiden når du dobbeltklikker på ikonet.

Og et annet spørsmål, hvordan få en nettside på skrivebordet?

1) Tilpass vinduet til nettleseren slik at du også ser skrivebordet. 2) Trykk og hold på ikonet til venstre i feltet der nettadressen står (hvordan ikonet ser ut kommer litt an på hvilken nettleser du har, men prinsippet er det samme). 3) Dra nettsiden over til en ledig plass på skrivebordet - og slipp. Hvordan ha 2 sider oppe samtidig? Se to dokumenter side ved side i Word

  1. Åpne to dokumenter.
  2. Velg Vis > Vis side ved side. Hvis du ruller opp eller ned, ruller den andre også. Hvis du vil de skal rulle separat, velger du Synkronrulling for å slå av funksjonen.

Hvordan ha flere faner oppe samtidig?

Se to vinduer samtidig

  1. Klikk og hold på Maksimer på ett av vinduene du vil se.
  2. Dra vinduet mot venstre- eller høyrepilen .
  3. Gjør det samme med det andre vinduet.
Hvordan endre skjerminnstillinger? De fleste av de avanserte skjerminnstillingene fra tidligere versjoner av Windows er nå tilgjengelige på siden for skjerminnstillinger.
  1. Velg Start > Innstillinger > System >Skjerm.
  2. Hvis du vil endre størrelsen på tekst og apper, velger du et alternativ fra rullegardinmenyen under Skala og oppsett.

Hvordan søke på ord i en tekst?

Tips: Du kan også bruke hurtigtastene Ctrl + F (Windows, Linux og Chrome OS) eller ⌘ + F (Mac) for å finne ord og fraser raskt.

By Zelma

Hvordan søke på ord i PDF? :: Hvordan søke etter ord i safari?
Nyttige lenker