Hjem > H > Hvordan Bruke Facebook Messenger?

Hvordan bruke Facebook Messenger?

Bruke Messenger uten Facebook-konto

  1. Last ned Messenger-appen til iOS, Android eller Windows 10.
  2. Velg Opprett ny konto.
  3. Tast inn navnet og telefonnummeret ditt.
  4. Angi et passord og følg anvisningene på skjermen.

Les mer

Også, hvor er innboksen på facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden. Hvor finner jeg Meldingsforespørsler? Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

Så, hva er forsvinningsmodus på messenger?

I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook. Hvordan bli usynlig på Messenger? Klikk på «Instillinger» og velg «instillinger og personvern». Skroll litt ned på siden til feltet som heter «personvern» og se etter feltet «aktiv-status». Denne klikker du så til å være av, så vil aldri noen kunne se om du er aktiv på Facebook / Messenger.

Hva betyr grønn prikk på Messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen). Og et annet spørsmål, hvordan kan jeg få varsler på mail på iphone? Gå til Innstillinger > Mail > Varslinger og trykk deretter på Tilpass varslinger. Trykk på e-postkontoen. Velg innstillingen du vil angi, for eksempel Varsler eller Merker. Når du slår på Varsler, ser du et alternativ for å tilpasse lydene dine ved å endre varsellyden eller ringetonen.

Tilsvarende, hva er bannere på iphone?

«Bannere» sier fra med et varsel i toppen av skjermen, som forsvinner av seg selv etter noen sekunder. Disse har du helt sikkert lagt merke til at du kan trykke på, trekke ned, eller bare la forsvinne. Følgelig, hvorfor får jeg ikke varslinger på snapchat? Mest sannsynligvis har du blokkert eller slått av varslinger fra denne personen inne på snapchat.

Hvordan stoppe venneforespørsel?

Hvordan kan jeg avbryte en venneforespørsel jeg har sendt til noen på Facebook? Gå til Sendte venneforespørsler. Trykk på Avbryt ved siden av en venneforespørsel for å avbryte den.

By Blancha

Hvordan fjerne tastatur på iPad? :: Hvordan synke Fitbit til iPhone?
Nyttige lenker