Hjem > H > Hvordan Få Opp Juksekode Sims?

Hvordan få opp juksekode Sims?

Når du vil skrive inn juksekoder i The Sims 4, må du først åpne juksevinduet ved å trykke på Ctrl + Shift + C på PC eller Mac, mens du har spillet åpent. Dette gjør at du henter frem juksevinduet, der du kan skrive inn juksekoder. Ikke glem å trykke på Enter etter at du har skrevet inn en juksekode.

Les mer

Så, hvordan skrive juksekode på sims 4 ps4?

Hvis en spiller «The Sims 4» på PS4 må man holde inne alle fire skulderknappene samtidig. Den hvite konsollinjen vil så dukke opp øverst i venstre hjørne av skjermen, slik at man kan skrive inn kodene. Hvordan skrive inn motherlode på sims? Dette gjør du ved å trykke på CTRL+SHIFT+C (Om du bruker mac og dette ikke fungerer kan du prøve CMD(⌘)+SHIFT+C). Da bør du få opp et vindu i øverste venstre hjørne som ser slik ut: Når du har fått opp dette vinduet skriver du inn juksekoden, for eksempel “motherlode”, og trykker på enter tasten.

Og et annet spørsmål, hvordan forminske ting på sims 4?

Hold inne: Shift + \

- Forminsker størrelsen på objekter.
Hvordan endre vinkel på Sims 4? Slik roterer du kameravinkelen i Sims 4 på en Windows-PC

  1. Slå den Control tasten på tastaturet og hold den nede mens du kontrollerer kameraet.
  2. Klikk på left mouse button og hold den.
  3. Beveg musen mens du trykker på left button for å endre visningen.
  4. Zoom inn eller ut ved å bruke musens rullehjul.

Hvordan komme i lekent humør Sims 4?

Vi synes det er skikkelig gøy at følelsene lar oss blande levemodus og byggemodus på helt nye måter. En av de beste (og mest vanlige) måtene å få simmene til å få en bestemt følelse på, er å ta en dusj. Du kan bruke dusjen til å få simmen din til å bli flørtete, energisk eller inspirert. Hvordan forstørre ting på sims 4 PS4? Endre størrelse på gjenstander

Du kan endre størrelse på gjenstander ved å trykke på [LT+RT (Xbox One)/L2+R2 (PS4)] og retningsknappene samtidig. Ett trykk til høyre gjør den stor, og ett trykk til venstre gjør den liten – men å trykke opp eller ned har ingen effekt i det hele tatt.

Hvordan stoppe aldring på Sims 4?

Trykk på "Innstillinger" og velg "spillinnstillinger". Så velger du kategorien "Spill". Nederst ser du ett valg der du kan bestemme lengden På livet til simmene dine. Hvordan forstørrer man ting i The Sims 4? Det å endre størrelse på objekter er en helt ny ting som fulgte med i The Sims 4 grunnspillet. Spiller kan gjøre objekter større ved å klikke Shift + ` og mindre ved å klikke shift + å [ 34 more words. ]

Hvordan får man kjæreste på Sims 4?

Både tradisjonelt og samme kjønn bryllup er mulig i The Sims 4. For å bli gift må simmene være forlovet. For å gjøre dette må du ha 40 % vennskap og romantikk mellom to simmer. De må først bli kjærester, så vil muligheten for å forlove seg komme under romantikk menyen.

By Waneta Staser

Hvordan snu rundt på Sims 4? :: Hvordan slette albumer på iPhone?
Nyttige lenker