Hjem > H > Hvordan Får Jeg Tekst På Viaplay?

Hvordan får jeg tekst på Viaplay?

Om du har sølvfarget fjernkontroll holder du bare inne den runde knappen i midten (Select) en kort stund, så vises tekstalternativene oppe i høyre hjørne. Hvis du istedet har en fjernkontroll som ser ut slik, drar du fingeren nedover på berøringsflaten. Gå deretter til høyre og velg «Subtitles».

Les mer

Hvordan få tekst på ny Apple TV?

Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.
Hvor mange kan se på Prime video? Du kan strømme opptil tre videoer samtidig ved bruk av den samme Amazon-kontoen. Du kan strømme den samme videoen til ikke flere enn to enheter samtidig.

Og et annet spørsmål, kan man bruke amazon prime i norge?

For over fire år siden skrev vi at Amazon Prime Video ble lansert i Norge. Nå, i mars 2021, får vi beskjed om at det samme skjer igjen. Forskjellen er at denne gangen har Amazon Prime Video en klar satsing på det norske og nordiske markedet, fremfor å bare åpne dørene for alle som vil inn. Deretter, hva er amazon prime norge? Hva er Amazon Prime Video? Prime Video er en videostrømmingstjeneste fra Amazon. Prime Video-fordelene er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet, og hvis Amazon Prime ikke er tilgjengelig der du bor, kan du bli med i Prime Video for å se. Med medlemskapet kan du se hundrevis av TV-serier og filmer på enhetene dine.

Derav, hvorfor får jeg ikke tekst på viaplay?

Hvis det står at programmet skal være tekstet, men det ikke vises noe tekst, kan det skyldes at tekstfunksjonen er slått av på boksen din. Kontroller funksjonen ved å trykke på Options. Deretter velger du undertekst. Her kan du også bytte språk på underteksten og lydsporet, dersom de er tilgjengelige på flere språk. Derav, er tekst-tv borte? Digitalt tekst-TV ble imidlertid avviklet 1. februar 2012, mens den analoge versjonen fortsatte som før. Fra 1. januar 2009 ble NRK Tekst-TV reklamefritt.

Også, hvordan få undertekst på tv?

TVtekstTV

  1. Gå til kanalen du ønsker.
  2. Trykk OK eller høyre piltast.
  3. Trykk pil ned.
  4. Trykk pil til høyre 4 ganger til "Lyd og Tekst" er markert.
  5. Trykk på Undertekster.
Også, hvorfor får jeg ikke tekst på apple tv? Slå på Skjult teksting og SDH

på Apple TV, og velg Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting. Slå på Skjult teksting og SDH (eller bruk tilgjengelighetssnarveien).

Også, hvordan få undertekst på nrk appen?

NRKs programmer er som regel alltid tekstet. Klikk på knappen formet som en snakkeboble som du ser nede til høyre i videoavspilleren. Knappen vil skru av og på teksting.

By Caves

Hvordan få YouTube på norsk? :: Er tekst-TV borte?
Nyttige lenker