Hjem > H > Hvordan Forstørrer Man Ting I The Sims 4?

Hvordan forstørrer man ting i The Sims 4?

Det å endre størrelse på objekter er en helt ny ting som fulgte med i The Sims 4 grunnspillet. Spiller kan gjøre objekter større ved å klikke Shift + ` og mindre ved å klikke shift + å [ 34 more words. ]

Les mer

Så, hvordan bli inspirert på sims 4?

SimGuru Grant

En av de beste (og mest vanlige) måtene å få simmene til å få en bestemt følelse på, er å ta en dusj. Du kan bruke dusjen til å få simmen din til å bli flørtete, energisk eller inspirert.
Tilsvarende, hvordan flytter simmer sammen? I The Sims 4 gir husstandsadministrasjonen deg alt du trenger for å tilpasse simmer som enten allerede har flyttet inn eller skal flytte inn, uavhengig av hvilken verden de befinner seg i. Du åpner husstandsadministrasjonen ved å åpne kartvisningen og finne ikonet for husstandsadministrasjonen øverst til høyre.

Du kan også spørre hvordan få masse penger på the sims 4?

Sims 4

DETALJERJUKSEKODEN
Øker husstanden sine penger med 1 000$kaching
Øker husstanden sine penger med 50 000$motherlode
Gir like mye penger som tallet xmoney x
Betaler regningene dine automatiskhouseholds.autopay_bills
Også, hvordan skrive inn motherlode på sims? Dette gjør du ved å trykke på CTRL+SHIFT+C (Om du bruker mac og dette ikke fungerer kan du prøve CMD(⌘)+SHIFT+C). Da bør du få opp et vindu i øverste venstre hjørne som ser slik ut: Når du har fått opp dette vinduet skriver du inn juksekoden, for eksempel “motherlode”, og trykker på enter tasten.

Hvordan endre utseende på Sims 4 PS4?

I The Sims 4 kan du faktisk ta tak i simmene direkte og justere utseendet deres med et museklikk. Du kan klikke rett på kroppen og dra for å manipulere utseendet og kroppsformen deres. Hvordan snu skjermen på Sims 4? Hold inne alt-knappen samtidig som du bruker musen til å flytte objektet, for å rotere, sett ned objektet, hold inne alt-knappen og dra objektet i ønsket retning.

Hvordan heve ting i Sims 4?

Du kan også løfte møbler og ting opp og ned. Dette gjør du vet å velge hvilket møbel du ønsker å flytte. Deretter trykker du på 9 for å heise et objekt opp og 0 for å heise objektet ned. Sist men ikke minst kan du også forstørre og forminske møbler og objekter! Hvordan bli sint på sims?

Kode.Resultat.
sims.add_buff unfaithfulBli Sint. (Utroskap)
sims.add_buff e_buff_angryBli Sint. (Varer i 12 timer)

Tilsvarende, hvordan får man trillinger i sims 4?

For å få tvillinger (eller flere barn) må man først få fatt på ID-nummeret til simmen det er snakk om. Dette gjør man ved å skrive «sims. get_sim_id_by_name (navnet på simmen)» inn i juksekonsollen. Dette kommer til å gi deg et langt nummer som du bør notere ned.

By Elysha

Kan man kjøre buss uten kjøreseddel? :: Hvordan referere til lover i Word?
Nyttige lenker