Hjem > H > Hva Skjer Med Nrk Lisensen?

Hva skjer med NRK lisensen?

NRK-lisensen forsvinner

Når kringkastingsavgiften fjernes fra 1. januar 2020, skal NRK finansieres over statsbudsjettet. Regjeringen foreslår at omleggingen finansieres ved å redusere personfradraget i inntektsbeskatningen. – Den som får aller mest igjen for endringen er minstepensjonisten.

Les mer

Hvordan se NRK direkte på Apple TV?

Slik kobler du opp din Apple TV

  1. Koble kablene for HDMI, strøm og eventuelt nettverk inn i baksiden av Apple TV.
  2. Koble HDMI-kabelen i TV og strømkabelen i stikkontakten.
  3. Velg land/språk og gå gjennom oppsettet.
  4. Gå inn i app store og last ned NRK, TV 2 Sumo, DPlay og Viaplay.
Så, hvordan få nrk app på smart tv? Det har tidligere vært en uoffisiell app for Samsung smart-TV for NRK, men nå er altså den offisielle versjonen tilgjengelig. NRK nett-TV finnes fra før av på web (tv.nrk.no), Chromecast, Apple-TV, Android nettbrett og telefoner, iPad og iPhone.

Folk spør også hvordan se nrk i sverige?

Det eneste du trenger å vite er at du trenger en norsk IP adresse for å se på NRK i utlandet. Måten å få en norsk IP adresse på er ved å bruke en VPN tjeneste. Dette er en tjeneste som har tilgang til servere i mange forskjellige land. Hvorfor logge seg inn på NRK? Innlogging hjelper oss rett og slett med å servere deg friskere og riktigere innhold på tvers av tjenester, dingser og plattformer. Dine bruksdata blir ikke delt med andre utenfor NRK. De brukes kun til å løfte frem aktuelt NRK-innhold, og du kan selv velge å slette profilen om du ønsker det.

Hva er DAB frekvens?

Mens FM-nettet er plassert fra 87,5 til 108,0 MHz er DAB/DAB+ frekvensene rundt det dobbelte, fra 174–240 MHz, selv om bare litt av båndet benyttes. Digitale bordradioer krever ikke mye av antennen. Tilsvarende, kan man se nrk på strim? Strim har integrert mye av innholdet til NRK TV i vår løsning, slik at du kan søke etter det du vil se og sømløst hoppe mellom tjenestene. NRK TV er tilgjengelig med alle TV-abonnementene til Strim og som med alt annet Strim leverer kan du se NRK TV i hele EU og EØS.

Derav, er nrk gratis på rikstv?

RiksTV formidler 5 gratiskanaler, inklusive NRK og TV 2. *De fleste kan benytte eksisterende utendørsantenne og innvendig TV-kontakt. (Ny UHF-antenne koster 500-800 kroner. Installasjon med montør koster 2.000-3.000 kroner.) Dessuten, hvordan få altibox i bobilen? For å få internett i bobilen din trenger du et mobilt bredbånd. De fleste operatører tilbyr i dag mobilt bredbånd som er godt egnet for bobillivet, men husk at du må velge en operatør som har en bærbar løsning og ikke er avhengig av tilgang til strøm for å fungere.

Kan Altibox brukes i utlandet?

Gladnyhet: Endelig kan du se på Altibox TV i hele EU. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og trykke «Spill av». God ferie! Ny lovgivning gjør at vi endelig kan åpne de fleste av våre kanaler til kunder som er på reise i Europa.

By Aran

Hvordan få DAB radioen til å virke? :: Hvordan surfe privat?
Nyttige lenker