Hjem > H > Hva Skjer Om Posten Mister Pakken Min?

Hva skjer om Posten mister pakken min?

Postens plikt til å betale erstatning for registrerte postsendinger er regulert av postloven § 28. Posten skal betale erstatning for registrert postsending som skades eller går tapt i tiden fra innlevering til utlevering.

Les mer

Hva betyr det at sendingen er utlevert?

Avsender eier sendingen til den er utlevert og har krav på å få den tilbake hvis den ikke er hentet innen fristen på 2 uker. Posten trenger også plassen til andre pakker og brev som hele tiden ankommer. Hvordan fungerer betaling gjennom Posten? Pakke som mottaker skal betale for

Skal du sende en pakke i Norge og ønsker sikker innbetaling fra den som mottar pakken, kan du sende Norgespakke™ med postoppkrav. Beløpet er på kontoen din inntil fem virkedager etter innbetaling.

Hva er Norgespakke?

Et enkelt og rimelig alternativ for pakker under 5 kg. Pakken kan spores. Maksmålene er lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm.. Leveringstiden er 2–4 virkedager, men på noen strekninger 5 dager. Hvordan sende verdifull pakke? Skal du sende noe verdifullt, kan verdibrev være riktig sendemåte for deg. Brevet kan kun sendes innenlands og være maksimum 2 kilo. Med verdibrev får du et bevis for at brevet er innlevert, og mottaker får beskjed om at sendingen har kommet på Posten.

Kan pakker forsvinne i Posten?

Han påpeker at det er mange årsaker til at noen brev og pakker forsvinner eller blir skadet. — En av de viktigste årsakene er feil eller mangelfull adressering. En annen kan være at posten blir stjålet fra mottakerens postkasse. Angående dette, kan man spore pakker på navn? Går du til Postens hjemmesider, og velger sporing av pakker, blir du bedt om å taste inn sending- eller kollinummer. Har du ikke dette, er det verre. Trodde vi. Men Posten kan faktisk spore opp pakker også på mottakernavn dersom forsendelsen befinner seg innenfor landegrensene.

Er Posten og Bring det samme?

Posten Norge AS har to merkevarer; Posten og Bring. Posten konsentrer seg om privatmarkedet i Norge, mens Bring retter seg mot bedriftsmarkedet i Norden. Kan andre hente pakken min? Gi digital fullmakt på my.postnord.no

Når du mottar pakken din får du tilsendt en sms med lenke til my. postnord. Her kan du gi et familiemedlem eller en venn fullmakt til å hente pakken din for deg. Det eneste dere må gjøre er å registrere dere på my.

Hvor lang leveringstid Posten?

Frakttid 1–5 dager, med sporing og erstatning, eller ekspress. Send hjemmefra, eller levere selv på Posten.

By Klarika

Når kommer pakker i Posten? :: Er det lov å sette opp kamera på hytta?
Nyttige lenker