Hjem > H > Hva Skjer Om Man Ikke Henter Klikk Og Hent?

Hva skjer om man ikke henter klikk og hent?

Dersom du ikke henter din bestilling vil den bli lagt tilbake og kansellert. Du vil ikke bli belastet noe ekstra for dette. Din Klikk & hent-bestilling vil holdes av i 5 virkedager etter at varen(e) er bekreftet plukket via e-mail/SMS, dette står oppgitt når du reserverer din(e) vare(r).

Les mer

Også, kan noen andre hente klikk og hent?

Kan noen andre hente varene for meg? Det er helt ok, men av praktiske hensyn ser vi helst at vedkommende som har mottatt SMS meldingen kommer. Folk spør også hvor lenge er varen reservert klikk og hent? Slik fungerer Klikk og Hent:

Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg. NB!

Dessuten, hvordan fungerer klikk og hent?

Via nettbutikken får kunden ved bruk av klikk-og-hent reservert varen i butikken. Kunden henter så den aktuelle varen i butikken. Dette er ikke bare effektivt, men sparer fraktkostnader. Spesielt hvis det er mindre varer vil fraktkostnaden utgjøre en betydelig andel av kjøpesummen. Hvor lenge holder Kitchen av varene? Selgeren tilbyr åpent kjøp i 30 dager fra den dag varen er levert til nærmeste utleveringssted. Kjøperen gis anledning til å returnere varen uskadet, ubrukt og i original emballasje innen 30 dager i en av selgers fysiske butikker, eller sendt i retur til nettbutikken. Kvittering må medbringes i fysisk butikk.

Hvordan kansellere klikk og hent Elkjøp?

avbestilleavbestille

På nett:

  1. Kontakt vår kundeservice dersom du vil endre din ordre.
  2. Dersom varen allerede er sendt ut kan du bruke angrerettsskjema som du fikk med ordrebekreftelsen.
Folk spør også hvor lenge varer klikk og hent clas ohlson? Klikk & Hent – hvordan bestiller jeg hvis varen ikke finnes i min lokale butikk? Varer som ikke finnes på lager i din lokale butikk kan normalt bestilles inn manuelt, med en leveringstid på cirka 5 virkedager. Kontakt vårt kundesenter via chat eller på [email protected] for å registrere en slik bestilling.

Hvilke butikker tilbyr klikk og hent?

Her finner du en oversikt over mulighetene som oppdateres fortløpende.

  • Bjørklund. Tilbyr klikk.
  • Clas Ohlson. Tilbyr klikk.
  • dna shoes. Tilbyr klikk og hent.
  • drops. Tilbyr klikk og hent.
  • Elkjøp Phonehouse. Tilbyr klikk og hent.
  • Europris. Tilbyr klikk og hent via www.europris.no.
  • Intersport. Tilbyr klikk.
  • Jordbærpikene.
Tilsvarende, hvordan bestille varer fra vinmonopolet? Bestilling. Bestill varer i nettbutikken eller ring vårt kundesenter på telefon 22 01 50 00. Skal du ha selskap, rår vi deg til å bestille varer minst ei veke før.

Har power åpent kjøp?

Vi er så trygge på at vi finner riktig produkt for deg, at vi tilbyr deg hele 60 dagers åpent kjøp. Bytt til en annen vare eller få pengene tilbake. Merk at enkelte varer kun kan returneres hvis emballasjen er uåpnet og forseglingen er ubrutt.

By Greenman Gruba

Når får power varer? :: Hva er innbo og hva er løsøre?
Nyttige lenker