Hjem > H > Hvordan Sette Inn Referanser I Word?

Hvordan sette inn referanser i Word?

Opprett en bibliografi, sitater og referanser

  1. Plasser markøren på slutten av teksten du vil sitere.
  2. Gå til Referanser > Stil og velg en sitatstil.
  3. Velg Sett inn sitat.
  4. Velg Legg til ny kilde og fyll ut informasjonen om kilden.

Les mer

Hvordan å skrive en fagtekst?

En fagtekst skal naturlig nok være basert på faglitteratur, altså kilder du har brukt. Da er det viktig å gjøre det klart og tydelig for leseren hvor du har hentet fagstoffet ditt fra. I følge læreplanen i Psykologi 2 skal du kunne innhente, vurdere og bruke kilder på en relevant og etterprøvbar måte. Hvordan lage gode Temasetninger? Du skiller avsnittene fra hverandre ved å hoppe over ei linje når du skriver. Den første setningen i avsnittet kalles temasetningen. Her skriver du argumentet ditt, og nå blir det viktig at hele resten av avsnittet handler om dette temaet, eller om dette argumentet. På den måten binder du teksten din sammen.

Hvordan refere til direkte sitat?

Ved direkte sitat skal du alltid oppgi forfatter, år og sidetall i teksten. I tillegg skal dette oppgis i en referanseliste. Ved parafering skal du også oppgi forfatter og år for publiseringen, sidetallet skal oppgis hvis det er mulig. Skal sitat stå i kursiv? Sitater skal ikke stå i kursiv. Ikke oversett sitater. Var svært nøye når dere skriver av sitatene. Eventuelle skrivefeil skal markeres med [sic].

Hvordan sitere sitat Apa?

Sitatet settes i anførselstegn og etterfølges av parentes. I parentesen oppgir du opplysninger om forfatter og årstall og sidetall. Dersom du siterer en nettside eller annet materiale som ikke har sidetall, oppgir du avsnittsnummer, tidsanmerkning eller lignende som gjør det lettere for leseren å finne igjen sitatet. Hvordan få frem spesialtegn på tastaturet? For å skrive spesialtegn holder du Alt-tasten nede samtidig som du taster tallkombinasjonen på det numeriske tastaturet. Dersom du bruker bærbar PC, holder du både Fn-tasten og Alt-tasten nede mens du taster tallkombinasjonen på det numeriske tastaturet.

Hva gjør Ctrl h?

Hvis du vilTrykk på
Endre teksten til store bokstaver.Ctrl+Shift+A
Skjul den merkede teksten.CTRL+SKIFT+H
Bruk fet formatering.CTRL+B
Derav, når tastaturet ikke virker? Prøv å oppdatere enhetsdriverne til tastaturet. Det gjør du ved å åpne Enhetsbehandling (søk i startmenyen), høyreklikke på det aktuelle tastaturet og velge Oppdater enhetsdriver. Hvis tastaturet ikke er trådløst, kan du ganske enkelt prøve å ta ut kontakten og sette den inn igjen, og deretter ta en omstart på pc-en.

Hvor mange sider er 500 ord?

Langsvaret med Times New Roman, skriftstørrelse, 12. 1 1/2 linjeavstand, er gjerne to til tre sider. 500-600 ord er litt kort.

By Criswell Salizan

Hvordan ta screenshot uten hjemknapp? :: Hvordan bruke innrykk?
Nyttige lenker