Hjem > H > Hvordan Få Studentrabatt På Mac?

Hvordan få studentrabatt på Mac?

Studenter, foreldre til studenter eller de som jobber i en utdanningsinstitusjon kan spare penger på kjøp av Apple-produkter ved å bruke Apple Student Discount. Det kan være et kjøp av en Mac, MacBook eller iPad. Du kan til og med få en studentrabatt på Apple Music fra Apples Education Store.

Les mer

Også, hvor lenge har man en mac?

De fleste pleier å være enige om at en iMac vil vare et år alt fra seks til åtte år. Hvilken Mac er best for studenter? MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme.

Når bør man kjøpe ny Mac?

Bruker du konstant over 90%, burde du oppgradere til mer minne. Er maskinen fortsatt for treg, burde du kjøpe en ny maskin. Hvor kan man kjøpe Airpods? Kjøp Airpods og tilbehør her | Elkjøp.

Hvilken iPad er best for studenter?

For studenter som står mellom en Mac / PC eller en iPad, så er iPad Air derfor et utmerket valg. Med større skjerm og bedre ytelse enn iPad og iPad mini, får studenter et arbeidsverktøy som er allsidig og kraftig nok gjennom hele studietiden - og langt inn i arbeidslivet. Hvor ofte bytte mac? For OS X og tvOS enheter (eksempelvis MacBook eller AppleTV) så er estimatet på omtrent fire år, mens en iOS eller watchOS enhet har en estimert levetid på 3 år. Dette er i følge Apple sine egne uttalelser på sine miljøsider.

Hvor lang garanti på Apple Watch?

Norsk forbrukerlovgivningApples begrensede garanti
Teknisk kundestøtte6Ingen2 år fra kjøpsdatoen for Apple Watch Edition 90 dager fra kjøpsdatoen for alle andre Apple-produkter
Derav, er macbook air god til skole? Den nye M1-brikken gjør MacBook Air bedre enn noen gang før, med glimrende ytelse og topp batterilevetid – uten at det har medført en høyere pris. Dette er ikke det rimeligste alternativet for studenter, men hvis du har stort nok budsjett så finnes det ikke noe bedre valg.

Folk spør også hva er forskjellen på air og pro?

På tilkoblingsfronten er det også en viss forskjell på de to maskinene. Air er spesielt magert utstyrt akkurat på denne fronten, med kun to USB-porter, Thunderbolt, minnekortleser og hodetelefonport. Pro har det samme, pluss en ekstra Thunderbolt-port og i tillegg en vanlig HDMI-utgang i full størrelse.

By Cutlerr

Hvorfor kjøpe Mac istedenfor pc? :: Hvordan regne med tidssoner?
Nyttige lenker