Hjem > H > Hvordan Bruke Mobilen Som Bankkort?

Hvordan bruke mobilen som bankkort?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Les mer

Følgelig, hvordan kan jeg betale med mobilen?

Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort. Dessuten, kan ikke legge til kort i wallet? Hvis du ikke kan legge til et kort i Apple Wallet for bruk med...

  • Kontakt kortutstederen din for å se om de støtter Apple Pay.
  • Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS.
  • Kontroller at du er i et land eller en region som støttes.
  • Kontroller at enheten er kompatibel med Apple Pay.

Hvordan betale med Nordea wallet?

Slik kommer du i gang via Nordea Wallet

  1. Åpne Nordea Wallet-appen.
  2. Trykk på kortet ditt og velg "Legg til i G Pay"
  3. Bekreft med BankID og godkjenn vilkårene.
Så, hva er wallet på iphone? Apple Wallet (tidligere Apple Passbook) er en iOS-applikasjon som lar brukere lagre ulike Wallet-pass på iPhone, iPod touch og Apple Watch; dette kan være gavekort, boardingkort, bonuskort, kuponger, ulike typer billetter og andre virtuelle pass.

Hvordan slette Wallet på iPhone?

Slik fjerner du et kort fra Lommebok

  1. Åpne Lommebok-appen på iPhone.
  2. Trykk på kortet du vil fjerne.
  3. Trykk på Mer-knappen .
  4. Trykk på Fjern kort, og bekreft.
Derav, kan du betale med vipps på kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Tilsvarende, kan man betale med vipps på rema 1000?

Vipps har den siste tiden rullet ut betaling med QR-koder i terminal, som nå er tilgjengelig for over 2,5 millioner vippsere. 40.000 terminaler på ulike butikker, kafeer og restauranter er allerede klare, og nå blir det også mulig å betale med mobilen hos Rema 1000. Kan man Vippse på Rema? Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker.

Hvordan få Apple Pay med DNB?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme.

By Bonney

Hvordan få TV og internett på hytta? :: Hvor lang tid tar det å oppdatere Apple Watch?
Nyttige lenker