Hjem > H > Hvordan Skal Vedlegg Nummereres?

Hvordan skal vedlegg nummereres?

Eventuelt vedlegg

Hvert vedlegg nummereres: Vedlegg 1, Vedlegg 2, osv. Vedlegg som har flere sider skal sidenummereres (pagineres) - hvert vedlegg begynner med side 1. HUSK å paginere oppgaven, sett inn sidetall fra og med ark 2. Med andre ord skal ikke tittelbladet ha sideangivelse.

Les mer

Så, hvordan få man innrykk i word?

Merk teksten du vil justere. Gå til hjem , og velg linje-og avsnitts avstand > Alternativer for linje avstand nederst på menyen. Dialog boksen avsnitt åpnes. Velg alternativene du vil bruke, i kategorien inn rykk og avstand , og klikk OK. Følgelig, hvordan lage lister i word? Opprette en liste

Hvis du vil starte en nummerert liste, skriver du inn 1, et punktum (.), et mellomrom og tekst. Deretter trykker du på ENTER. Word starter automatisk en nummerert liste for deg. Skriv inn * og et mellomrom foran teksten, og Word lager en punktliste.

Hva er kulepunkt?

”Kulepunkt-språket” er i bruk på møter, seminarer og konferanser verden over: – Framfor sammenhengende resonnementer, tenkes det mer og mer i lister av ord. Begrepene flyter nærmest motstandsløst over landegrensene. Hva er Figurliste? Du kan opprette en figurliste, for eksempel en liste over illustrasjoner som er inkludert i dokumentet, ved å bruke stil på figurtekster, og deretter bruke disse figurtekstene for å bygge en figurliste. Klikk i dokumentet der du vil sette inn figurlisten.

Skal litteraturlisten være med i innholdsfortegnelsen?

Innholdsfortegnelsen kan være en hjelp til å strukturere innholdet i teksten. Innholdsforteg- nelsen skal også bidra til at leseren raskt får en oversikt over fagteksten som presenteres. Overskriften «Innhold» skal ikke inkluderes i innholdsfortegnelsen. Litteraturliste og even- tuelle vedlegg skal inkluderes. Hvor skal Figurliste? I store rapporter er det ofte ryddig å ha en figurliste og en tabelliste som viser til nummererte sider hvor de forskjellige figurene og tabellene er å finne.

Følgelig, hvordan lage en innholdsliste?

Sette inn en innholdsfortegnelse

  1. Plasser markøren der du vil legge til innholdsfortegnelsen.
  2. Gå til Referanser > Innholdsfortegnelse.
  3. Hvis du gjør endringer i dokumentet som påvirker innholdsfortegnelsen, kan du oppdatere innholdsfortegnelsen ved å høyreklikke på innholdsfortegnelsen og velge Oppdater felt.
I forhold til dette, hvordan sette inn kryssreferanse i word? Sett inn kryssreferansen
  1. I dokumentet skriver du inn teksten som begynner kryssreferansen.
  2. Klikk Kryssreferanse på fanen Sett inn.
  3. Klikk rullegardinlisten i Referansetype-boksen for å velge det du vil koble til.
  4. I boksen Sett inn referanse til klikker du på informasjonen du vil sette inn i dokumentet.

Du kan også spørre hvordan lage en god overskrift?

7 tips til en eksepsjonell overskrift

  1. Kort er godt – overskrifter med 8 ord eller mindre blir delt 21% mer enn gjennomsnittet.
  2. Gjør overskriften beskrivende og presis.
  3. Bruk kreativiteten din, la overskriften stikke seg ut i mengden.
  4. Lister virker.
  5. Overskriften må få frem at innholdet er relevant.

By Terbecki

Hvordan slår jeg på alternativene for oversettelse av innlegg og kommentarer på Facebook som er skrevet på et bestemt språk? :: Hvordan nummerere kapitler i Word?
Nyttige lenker