Hjem > H > Hvordan Kan Jeg Betale Med Mobilen?

Hvordan kan jeg betale med mobilen?

Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort.

Les mer

Kan man bruke Samsung Pay i Norge?

Samsung Pay-appen er tilgjengelig i alle telefoner i Norden som er kompatible med Samsung Pay. Hvordan betale med mobilen iPhone? Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.

Også, hvordan betale med samsung telefon?

Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk. Fungerer med nyere modeller av Samsungs telefoner og smartklokker.
Og et annet spørsmål, hvordan betale faktura på dnb? Du betaler eFaktura i nettbanken under "Dagligbank og lån" og "Betale Faktura". Den blir deretter betalt på forfallsdatoen du har valgt.

Hvordan funker Google Pay?

Slik fungerer Google Pay

Google Pay baserer seg på den kontaktløse NFC-teknologien. Med denne teknologien kan du holde en mobiltelefon, en smartklokke eller et kontaktløst Visa-kort inntil terminalen. Du trenger ikke taste PIN og betalingen gjennomføres på få sekunder.
Hva koster det å bruke Google Pay? Betalinger med Google Pay er gebyrfrie og koster ingenting å bruke for deg som kunde.

Folk spør også kan jeg bruke google pay på iphone?

Hvis du befinner deg i USA og kjører iOS 7 eller nyere på iPhone eller iPad, kan du bruke Google Pay til å sende penger til familie og venner. Hva er Prepaid Mastercard? Mastercard-kortet du får av Lunar er et såkalt Prepaid-kort, eller forhåndsbetalt kort, på godt norsk. Når du har mottatt både appen og kortet, kobler du dine eksisterende bankkontoer til appen. Deretter kan du overføre penger til kortet i appen. Du må altså ha en konto i en bank før du kan ta i bruk kortet.

Dessuten, hva er forhåndsbetalt mastercard?

Mastercard forhåndsbetalte kort

Det er en sikker måte å betale på – i stedet for kontanter. Det er enkelt å skaffe seg et forbetalt Mastercard-kort. Kortet fylles vanligvis opp med kontanter, og det er dermed ikke nødvendig å ha en bankkonto for å fylle det opp.

By Krenn

Når går bankoverføringer DNB? :: Hvilke banker støtter Google Pay?
Nyttige lenker