Hjem > H > Hvordan Lage Felles Spilleliste På Spotify?

Hvordan lage felles spilleliste på Spotify?

Samarbeid om spillelister

Du gjøre dette enten ved å høyreklikke på listen i PC-avspilleren, eller ved å behandle listen i mobilappen ved å trykke på «mer»-ikonet (de tre prikkene) i spillelisten. Velg «Make collaborative». Deretter må du dele spillelisten med en venn.

Les mer

Kan folk se hva jeg hører på Spotify?

Alle kan se hva du hører på.

Spotify har Facebook-integrasjon. Denne gjør blant annet at du enkelt kan se spillelistene til Facebook-vennene dine, og de kan se dine. Det du kanskje ikke visste, er at alle kan se spillelistene dine, ikke bare vennene dine.
Deretter, hvordan få spotify? Slik installerer du:

  1. Registrer deg. SPOTIFY: Registrer deg for Premium-medlemskap hos Spotify.
  2. Åpne nettleseren på mobilen. SPOTIFY: Gå til http://m.spotify.com i mobilens nettleser, eller søk etter Spotify i App Store/Android Market.
  3. Last ned applikasjonen. Nå vil du ha et nytt ikon for musikkprogrammet på mobilen.

Kan man høre på Spotify uten internett?

Den populære musikktjenesten Spotify har nå fått såkalt "offline modus", men dette gjelder kun for betalende Premium-brukere. Brukere av Spotify Premium kan nå velge at spillelister blir "Available offline", og dermed kan låtene avspilles uten at PC-en har tilknytning til internett. Hvordan høre musikk uten internett? Slå på miks uten nett på mobilenheten din for å sikre at du alltid har musikk tilgjengelig – uansett hvor du er.

  1. Åpne YouTube Music-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Nedlastinger .
  4. Trykk på Innstillinger .
  5. Slå på Last ned en miks uten nett.

Hvordan dele Spotify med andre?

Det er enkelt å skaffe seg Premium Family

  1. Registrer deg eller logg deg på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter familiemedlemmer du bor sammen med til Premium.
  3. Familiemedlemmer godtar invitasjonen hjemme, bekrefter adressen, og det er det – du er en del av familien. *
Hva betyr gjør felles Spotify? Spotify har nylig lansert en fersk beta-versjon av funksjonen Group Session. Nå kan man lytte til låter, spillelister og podkaster samtidig sammen med andre, uansett hvor gjengen måtte befinne seg i verden.

Ta dette i betraktning, hvordan se hva vennene dine hører på på spotify?

Se hva vennene dine lytter på

Spillelisten, kalt «Mest spilte låter i ditt nettverk», vil oppdateres automatisk hver dag, og vise de mest populære sangene blant vennene dine. Ved siden av sangen i spillelisten vil du få opp portrettene til vennene dine som har lyttet på sangen.
Deretter, hvordan se venners aktivitet på spotify? Følg venner

På høyre siden i Spotify-vinduet finner du en Find friends-lenke du kan bruke til å følge dine venner på for eksempel Facebook. Dermed kan du få tips om musikk som ikke du har oppdaget, det vil si du kan de dine venners aktiviteter på Spotify.

Deretter, kan man se logg på spotify?

I menyen "Nylig spilt" vil du se en liste over dine tidligere spillte sanger, album og artister. Hold musen over en av de listede dekslene for å vise de tilgjengelige innstillingene.

By Marcela Vietzke

Hva koster Spotify i måneden? :: Hvordan slå av delt skjerm på iPad?
Nyttige lenker