Hjem > H > Hvordan Få Hbo Max På Samsung Tv?

Hvordan få HBO Max på Samsung TV?

HBO Max app på Samsung Smart TV

Start App Store og søk etter “HBO Max” på din Samsung Smart TV. Velg “Legg til hjemmeskjerm” for å installere app. Når du er installert, logger du på med HBO Max legitimasjonen din. Du kan nå streame HBO Max på Samsung Smart TV.

Les mer

Folk spør også hvorfor funker ikke hbo max på tv?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare. Kan ikke spille tittel HBO Max? Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post).

Hva er forskjellen på HBO Max og HBO Nordic?

Hvilke titler som kan strømmes utgjør den største forskjellen mellom HBO Max og HBO. HBO Max. Strøm HBO og mye, mye mer. Den nye strømmeplattformen samler alt innholdet på HBO med enda flere populære filmer, fråtsbare serier og eksklusivt Max-originalinnhold. Hva koster HBO Max? For å strømme på de andre enhetene dine, last ned HBO Max-appen fra App Store eller Google Play. Hvor mye koster HBO Max? HBO Max har en månedspris på kun 89 kr Du kan dessuten spare 34 % hvis du betaler den årlige prisen på 699 kr nå.

Når kommer sesong 3 av succession?

PÅ HBO NORDIC FRA 18. OKTOBER: Alle som har savnet den styrtrike og stort sett ufyselige Roy-familien, kan glede seg til en ny runde høydramatisk maktkampsatire og breial barnslighet fra toppen av den amerikanske medienæringskjeden. Så, hva skjer med hbo nordic når hbo max kommer? Med ferske storfilmer og mer lokalt innhold tar HBO Max opp kampen om strømmemarkedet. 26. oktober 2021 forsvinner HBO Nordic til fordel for HBO Max på den norske strømmearenaen.

Hvordan aktivere HBO Max på Altibox?

Har du tidligere hatt HBO Nordic, eller nylig valgt inn HBO Max på 'Mine sider', har du fått en mail om å aktivere HBO Max. Du kan også aktivere HBO Max på 'Mine sider' når du er på hjemmenettverket. Du må aktivere tjenesten og opprette bruker for å kunne se på HBO Max. Kos deg med en ny og forbedret strømmetjeneste! Hvorfor fungerer ikke HBO Max på Mac? Hvis du fremdeles har problemer med å spille av videoer, kan du oppdatere macOS (som inkluderer Safari-nettleseren) til den nyeste versjonen som datamaskinen din kan bruke. Se Apples artikkel Oppdater Macen for å finne ut hvordan du går frem. Prøv å bruke en annen støttet nettleser.

Hvordan laste ned episoder på HBO?

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

By Gudrin Reineke

Hvordan få HDMI til å fungere? :: Hvordan få HBO Max?
Nyttige lenker