Hjem > H > Hvordan Oppdatere Safari Nettleser?

Hvordan oppdatere Safari nettleser?

Oppdater til den nyeste versjonen av Safari

  1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen.
  2. Klikk på Programvareoppdatering i Systemvalg-vinduet.
  3. Installer alle oppdateringene eller oppgraderingene som vises, hvis det er noen.

Les mer

Folk spør også hvordan oppdaterer jeg mobilen?

For å oppdatere en mobiltelefon eller et nettbrett med operativsystemet Android, kan du gjøre følgende:

  1. Gå inn på "Innstillinger"
  2. Bla deg nedover og velg "Om enheten"
  3. Velg "Programvareoppdatering"
  4. Velg "Oppdater" Mobilen søker nå etter oppdateringer.
Kan ikke oppdatere Chrome? Du kan åpne Innstillinger og trykke på Apper -> Administrer apper på Android-telefonen din. Finn og trykk på Google Play Store for å åpne eiendomsvinduet. Trykk på trepunktsknappen og velg Avinstaller oppdateringer. Etter at du har avinstallert oppdateringer, kan du åpne Google Play Store og oppdatere Chrome igjen.

Hva er Google Chrome og hva brukes det til?

Google Chrome er en nettleser utviklet av Google. Nettleseren brukte tidligere layout-motoren WebKit, men bruker nå Blink-motoren, som også blir utviklet av Google. Store deler av Chromes kildekode er gitt ut som åpen kildekode, inkludert layout-motoren Blink og JavaScript-motoren V8. Hva er siste versjon av Chrome? Slik sjekker du hvilken versjon av Chrome du har

  • Trinn 1. Åpne Chrome på datamaskinen. Se fremgangsmåte for Android eller iOS.
  • Trinn 2. Se på Mer øverst til høyre.
  • Trinn 3. Klikk på Hjelp > Om Chrome.

Er Google en nettleser?

Google Chrome er en rask, brukervennlig og sikker nettleser. Chrome er designet for Android og inneholder nedlastinger, hurtiglinker til favorittnettsteder og nyhetsartikler tilpasset deg. I tillegg er Google Søk og Google Oversetter innebygd. Hvordan se TV via Chromecast? Chromecast-pluggen puttes i tv-ens HDMI-inngang. Dermed kan du via smarttelefon, nettbrett eller datamaskin trådløst overføre ditt favorittinnhold. Du åpner simpelthen YouTube, Netflix, HBO Nordic, NRK, Google Play Filmer eller en annen støttet app, og velger Chromecast-symbolet.

Hvordan få Chromecast på TV fra mobil?

Når mobilen eller nettbrettet du vil strømme fra er på samme trådløse nettverk som Chromecast, vil det dukke opp et caste-ikon i de appene som har muligheten for strømming til Chromecast. Dette ikonet ser ut som et rektangel med signalbølger. Hvordan koble opp Chromecast til TV? Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.

Hvordan åpne ny nettleser?

Slik velger du en ny nettleser

Klikk på startknappen i Windows 10 og skriv Standard appinstillinger. Klikk på søkeresultatet. Bla ned til Nettleser og klikk på Microsoft Edge. Nå kan du velge en annen nettleser – for eksempel Google Chrome.

By Bumgardner

Hvordan få Chrome som standard nettleser? :: Hvorfor funker ikke Google Chrome?
Nyttige lenker