Hjem > H > Hvordan Får Jeg Google Analytics?

Hvordan får jeg Google Analytics?

Gå til google.com/analytics. Klikk på Start gratis for å opprette en konto. Hvis du allerede har en Google Analytics, kan du klikke på Logg på Analytics. Konfigurer Analytics i appen din og/eller på nettstedet ditt.

Les mer

Hvor mye koster Google Analytics?

Google Analytics er et kraftig analyseverktøy som er gratis å bruke. Du trenger kun å legge inn et script på nettsiden din, så har du alt du trenger for å få verdifull innsikt. Du kan blant annet finne ut: Hvem som besøker nettsiden din. Og et annet spørsmål, hva er google analytics? Google Analytics gir deg informasjon om hva brukerne gjør på nettsiden. Det er nyttig å forstå hvordan brukerne navigerer seg inne på nettsiden. Med Google Analytics får du innsikt i hvilke sider og kategorier som er best besøkt i løpet av en gitt tidsperiode.

Også, hvordan sette opp en google analytics konto?

Hvis du har konto fra før:

  1. Logg deg på Google Analytics.
  2. Klikk på “Administrator”
  3. Klikk på den blå knappen ved siden av konto.
  4. Velg “opprett konto”
Hvordan knyttes Google Analytics til nettstedet ditt? Integrere Google Analytics «the hard way»
  1. Åpne HTML-koden for ditt nettsted i et tekstbehandlingsprogram.
  2. Gå inn på din Google Analyticskonto og kopier koden som befinner seg under ”Website Tracking”.
  3. Lim inn koden foran på hver side du ønsker at Google Analytics skal hente data fra.

Tilsvarende, hva er et google analytics 4 område?

Google Analytics 4 (tidligere kalt «app og nett») er en ny type område – og sammenlignet med Universal Analytics får du mange fordeler: i tråd med strenge standarder for personvern og tåler tidens tann. avanserte løsninger basert på maskinlæring for at du skal få innsikt i kundereisen på flere enheter og plattformer. Man kan også spørre hvorfor ga4? En stor del av GA4 er dens bruk av AI, kunstig intelligens. En av de største fordelene med Google Analytics 4, er at du nå vil ha tilgang til data og analyse fra brukere på både din nettside, og din applikasjon. Du kan dermed måle kryss-plattform konverteringer og engasjement på en helt ny og forbedret måte.

By Hindu Pierdon

Hvorfor funker ikke Google Chrome? :: Når appen er i bruk?
Nyttige lenker