Hjem > H > Hvordan Lager Man Sin Egen Emoji?

Hvordan lager man sin egen emoji?

Slik fungerer Emoji Maker på Android:

  1. Pek Ny Emoji fra startskjermen.
  2. Velg en bakgrunn for emojiene dine.
  3. Bruk menyikonene på bunnen av appen for å velge øyenbryn, øyne, munn, håndbevegelser, hår, ansiktshår, en maske og mer.
  4. Trykk på avmerkingen øverst til høyre for å lagre de tilpassede emojiene i galleriet i appen.

Les mer

Hvordan lage ansikt på snap?

Ta din cameo-selfie

  1. Åpne en Chat 💬
  2. Trykk på i Chat-feltet og trykk så på nederst i området.
  3. Trykk på en cameoer-brikke og ta en selfie 😄
  4. Velg om du ønsker å aktivere to-persons cameoer som inkluderer deg og vennene dine 👥
Angående dette, hva betyr 💕? 💕Betydning og Beskrivelse

Betydningen av emoji-symbol 💕 er to hjerter, det er relatert til elskere, følelser, kjærlighet, finner du det i emoji-kategorien: "😂 Smilefjes og følelser" - "💋 følelse".

Hva betyr ❤?

Hva betyr ❤️

Dette er den klassiske kjærligheten emojin, pleide å uttrykke kjærlighet eller å elske noen eller noe. Det representerer lidenskap og en dyp forbindelse til noe, men også romantikk, vennskap og ubetinget kjærlighet.
Deretter, hva betyr 😍? Emoji 😍 - Smilende ansikt med hjerteformede øyne

Brukes hovedsakelig for å uttrykke at du virkelig elsker noen, eller en ting eller en gadget.

Hva betyr 🌸?

🌸Betydning og Beskrivelse

En rosa kirsebærblomst med fem kronblader. Den ble født i Kina og er kjent i Japan. Det refererer vanligvis til selve blomsten, som er kirsebærblomst og ofte brukes til å uttrykke romantikk, kjærlighet og håp.
Hva betyr 🧡? Hva betyr 🧡

Det oransje hjertet er noe som er knyttet til omsorg, ro, velvære og lunger. Det kan brukes til å uttrykke følelser av lykke, varme, entusiasme, kreativitet eller oppmuntring. Når det gjelder rene følelser av kjærlighet, er den generelle betydningen av det oransje hjertet at du bare vil være venner.

Angående dette, hva betyr tegnene bak snapscore?

Dette er den personen du sender flest snaps til, og visa versa. ❤️ Red Heart (rødt hjerte): Et rødt hjerte betyr at du har vært #1 bestevenn med noen i to uker i strekk. 💕 Pink Hearts (rosa hjerter): To rosa hjerter betyr at du har vært #1 bestevenn med noen i to måneder! Ta dette i betraktning, hva betyr 👀? 👀Betydning og Beskrivelse

Betydningen av emoji-symbol 👀 er øyne, det er relatert til fjes, øye, øyne, finner du det i emoji-kategorien: "👌 Mennesker og kropp" - "👃 kroppsdeler".

Hva betyr 😈?

😈Betydning og Beskrivelse

Ansiktet er lilla eller rødt, avhengig av systemplattformen du bruker, med skarpe horn på hodet og et ondt smilefjes. Vanligvis brukt til å uttrykke en lur ide, interessante tanker eller Halloween, men også uttrykke spenning eller ondskap.

By Lallage Seminario

Hvordan lage ny Bitmoji med selfie? :: Hvordan endre ansiktsuttrykk på Bitmoji?
Nyttige lenker