Hjem > H > Hvordan Få Ut Kiwi Bonus?

Hvordan få ut Kiwi bonus?

Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver. Neste gang du (eller andre du deler Trumf-medlemskap med) skal betale i butikken med et bankkort som er registrert på medlemskapet ditt, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen kan du velge å benytte bonusuttaket som betaling.

Les mer

Hvordan overfører man Trumf-bonus til bankkonto?

Send UTTAKMENY til 2155.

Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf. Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.
Hva betyr trippel bonus? Vi som ønsker å spare mest mulig på matvarehandelen vil gjerne handle når det er billigst. Dersom du pleier å handle i Norgesgruppens butikker, er det ekstra lønnsomt å benytte seg av Trippel-Trumf - da får du 3% bonus (og bruker du Trumf VISA får du 4% bonus).

Hvilke butikker har Trumf?

Med Trumf Visa kredittkort får du

  • 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob's og Gigaboks.
  • 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf Torsdager hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob's og Gigaboks.
  • 0,5 % Trumf-bonus på varekjøp - i hele verden.
  • 1,5 % Trumf-bonus hos Mester Grønn.
Hvor ofte er det trippel-Trumf? Hver måned avholdes Trippel-Trumf torsdag, en kampanje hvor de nevnte NorgesGruppen-butikkene gir tre ganger så mye Trumf-bonus som vanlig. Har du vanlig Trumf-medlemskap får du med andre ord 3 % Trumf-bonus.

Derav, hvordan sjekke saldo på trumfkort?

Har du fått med deg at Trumf har en app? I Trumf-appen kan du holde deg oppdatert på din Trumf-saldo og bruke oppspart Trumf-bonus når og hvordan du vil. Du kan også laste ned digitale kvitteringer og få spennende innsikt i ditt kosthold og klimaavtrykk. Deretter, hvordan samle trumf poeng? BLI MEDLEM I TRUMF

Du trenger ikke å bruke Trumf medlemskort for å samle din bonus, bare legg inn dine betalingskort og samle bonus hver gang du betaler med disse kortene. Så du slipper å tenke på å ha med Trumf medlemskortet eller å bruke dette når du betaler.

Tilsvarende, hva er viatrumf?

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem. Hva er KIWI PLUSS bonus? Med KIWI PLUSS får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere. Ei krone her og ei krone der – slikt blir det penger av.

Ta dette i betraktning, kan man bruke amex på kiwi?

Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

American Express og Diners kan det også betales med i de fleste butikker. Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din.

By Chita Delarge

Hvordan resette mill ovn? :: Når er det trippeltrumf 2022?
Nyttige lenker