Hjem > H > Hvordan Si Opp Swap-Avtale?

Hvordan si opp SWAP-avtale?

Hvordan avslutter jeg min SWAP-avtale? Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale.

Les mer

Hvor mange SWAP avtaler kan man ha?

Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. I forhold til dette, hva er porteringsdato? - Når kundene vil bytte operatør, får de sitt nye SIM-kort med en gang. I tillegg får de en porteringsdato, det vil si en bekreftelse på når nummerportabiliteten er gjennomført. Den ligger i praksis syv dager fram i tid. I mellomtiden ringer du som vanlig med ditt gamle SIM-kort.

Hvor lang tid tar det å portere?

Det tar normalt 5 virkedager å flytte nummeret ditt fra en operatør til en annen. Når vi bestiller en portering / overføring til Telia, er det viktig at vi får riktig informasjon. Ta dette i betraktning, er telia det samme som telenor? Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

I forhold til dette, hvor mye koster forsikring på mobil?

Mobilforsikring tilbys av mobiloperatører, elektronikkbutikker og noen forsikringsselskap. Prisen på mobilforsikring ligger som regel et sted mellom 100 og 200 kroner per måned, men prisen er avhengig av flere prisfaktorer og kan variere. Så, hva dekker innboforsikring mobiltelefon? Ved tyveri av mobil

Standard innboforsikring dekker tyveri av mobil fra hjemmet ditt. Super innboforsikring dekker tyveri også utenfor hjemmet, for eksempel fra skole, treningssenter eller fra bilen. Dersom du har reiseforsikring hos oss og er på reise, er du dekket av reiseforsikringen.

Hva dekker Skjermforsikring?

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet. Er SWAP gratis? Med SWAP betaler du ned mobilen, med en fast lav månedspris, over 24 måneder. Det betyr at du ikke betaler noe for mobilen den dagen du kjøper den. Etter 12 måneder kan du bytte til en ny mobil og starte en ny SWAP-avtale i 24 måneder. Da slipper du å betale mer for din gamle mobil.

Kan man ha SWAP uten abonnement?

Hvorfor må jeg kjøpe abonnement når jeg kjøper mobil? SWAP er et tilbud til Telenors kunder. Du må derfor bestille et FRIHET-, Yng- eller U18-abonnement når du oppretter en SWAP-avtale. Hvis du senere ønsker å bytte til en annen operatør, kan du gjøre dette uten ekstra kostnader.

By Persse Medcalf

Hvordan funker MobilPant? :: Hva er MobilBytte?
Nyttige lenker