Hjem > H > Hvordan Fungerer Helthjem?

Hvordan fungerer Helthjem?

Alt du trenger å gjøre er å bestille sending via Helthjem, pakke inn tingen som skal sendes godt, skrive hentekode (som du får oppgitt når du bestiller sending) på pakken og legge den på dørmatten eller i postkassen hjemme. Deretter blir den plukket opp av avisbudet, som frakter pakken videre. PRØV HELTHJEM HER!

Les mer

Hvordan kommer Posten inn i oppgangen?

Det er installert en separat låssylinder for inngangsdøren i den enkelte oppgang, som kun Posten benytter. Dette er en annen låssylinder enn den beboerne eller den næringsdrivende selv benytter for å låse seg inn i oppgangen. Posten er gitt adgang inn inngangsdøren ved borettslagets tiltredelse til sonelåsordningen. Har ikke fått pakken fra Helthjem? Sporingen har stoppet opp

Vanligvis leverer vi pakker i løpet av et par dager, men det kan ta opptil én uke. Om sporingen ikke har endret seg etter mer enn 7 dager, ønsker vi at du tar kontakt med kundeservice.

Hvor mange dager bruker Helthjem?

Lurer du på hvor lang tid det tar? Fyll inn postnummer for adressen du skal sende fra og til, så finner vi estimert leveringstid! Vi regner med at det vil ta 5 til 7 dager å levere pakken. Hvorfor leverer ikke Helthjem til meg? Dersom vi ikke har dekning til å levere helt hjem til deg vil pakken bli levert til ditt nærmeste hentested. Sjekk hvor ditt nærmeste hentested er her.

Så, hvor er terminalen til helthjem?

Distributøren Helthjem har vokst kraftig de siste årene, og kunne i første kvartal av 2021 melde om en økning i pakkevolumet på over 143 prosent. Nå flytter Helthjem den nasjonale hovedterminalen fra Nydalen i Oslo til Vestby kommune, hvor de får over 12.000 kvadratmeter å boltre seg på. Du kan også spørre har posten universalnøkkel? Posten har ikke universalnøkkel. Velger du å la kassen være ulåst, så får de nedi pakker som går nedi.

Hvordan er det å jobbe i Posten?

Selve jobben var ikke noe komplisert. Man kommer på jobb, finner posten som skal leveres, leverer posten og omadresserer/sender i retur det som var feilsendt/gammel adresse. Det er ikke en sosial jobb, siden mn tilbringer mesteparten av tiden på å levere post. Hvordan kommer Helthjem seg inn? Avisbudene som leverer pakkene har, på samme måte som postbud, tilgang til de fleste oppganger gjennom en såkalt «sentralnøkkel» som utstedes av styret i blokka. Dersom vi ikke har tilgang til blokken din vil du ikke kunne bestille en henting på din adresse.

Følgelig, hvem kjører ut helthjem?

Tjenesten til Helthjem drar veksel på det solide distribusjonsnettverket som allerede finnes hos Schibsted, Amedia og Polaris. Der det tidligere kun var aviser som ble levert, kan nå også en rekke nettbutikker sørge for at kundene deres får levert bestillingen sin helt hjem på trappen.

By Jeannine

Hvem har ansvaret for en pakke? :: Hvordan få lyd på TV Samsung?
Nyttige lenker