Hjem > H > Hvordan Legge Ned En Facebook Side?

Hvordan legge ned en Facebook side?

Trykk på Rediger innstillinger > Generelt. Trykk på Vil du slette [sidenavn]? under Fjern side. Trykk på Slett side.

Les mer

Også, kan jeg slette facebook og beholde messenger?

Du kan fortsette å bruke Messenger etter at du har deaktivert Facebook-kontoen din. Hvis du har hatt en Facebook-konto og har deaktivert den, vil ikke bruk av Messenger aktivere Facebook-kontoen din igjen, og Facebook-vennene dine kan fremdeles sende deg meldinger. Hvorfor slette Facebook? Noen sletter fordi de er opptatt av personvern, og er redd for å bli overvåket/utnyttet i kommersiell sammenheng. Andre gjør det nok fordi de hører at andre sletter, sier Moen. Ipsos har undersøkelser hvert kvartal, og ifølge dem har brukere av sosiale medier tidligere vokst jevnt, mens det nå er relativt stabilt.

Kan man ha 2 Facebook kontoen?

Det er i strid med Facebooks standarder å ha mer enn én personlig konto. Hvis du vil representere bedriften din, organisasjonen din, merkevaren din eller produktet ditt på Facebook, kan du bruke den personlige kontoen din til å opprette og administrere en side. Hva er forskjellen på en Facebook gruppe og en side? Sider er åpne, og i motsetning til grupper blir man ikke medlem av en side, men man "liker" siden. Da får man automatisk oppdateringer fra siden i sin nyhetsstrøm på forsiden av Facebook. Men, en sideadministrator har også her mulighet til å utestenge personer som for eksempel oppfører seg dårlig inne på siden.

Kan du ha Messenger uten Facebook?

Er det mulig å ha en messenger uten Facebook nå? Dessverre er dette alternativet ikke lenger tilgjengelig. Folk som har brukt det, kan imidlertid enkelt fortsette å bruke applikasjonen uten å måtte opprette en konto på portalen. Du kan også spørre hvordan slette sin facebookprofil? Slik går du frem:

  1. Logg inn på Facebook.no eller gå inn på Facebook på mobilen din.
  2. Øverst i høyre hjørne vil du se en pil som peker nedover, trykk på denne.
  3. Velg Innstillinger og personvern, så Innstillinger.
  4. På venstre side, velg Facebook-informasjon.
  5. Velg Deaktivering og sletting.
  6. Velg Slett konto.

Hvor lang tid tar det før Facebook blir slettet?

Etter 30 dager blir kontoen og all informasjonen din slettet for godt, og du kan ikke hente ut informasjonen din. Det kan ta opptil 90 dager fra begynnelsen av sletteprosessen før alle tingene du har publisert, blir slettet. Mens vi sletter denne informasjonen, er den ikke tilgjengelig for andre som bruker Facebook. Hva Facebook vet om deg? Logg deg inn på Facebook, og gå til generelle innstillinger. Se etter «Last ned en kopi av dine Facebook-data».

Og et annet spørsmål, hvorfor være på facebook?

Du kan dele alle typer informasjon i nesten alle format. Facebook lar deg skrive, laste opp bilder, video og lenke til andre nettsteder. Alt som kan deles på nett kan deles på Facebook. Facebook hjelper deg med søkemotorplassering. Ved å lage en Facebook-side for din bedrift øker du din synlighet også i søkemotorene.

By Pretrice

Hvordan slette Facebook på Iphone? :: Hvordan skrive som prosent?
Nyttige lenker