Hjem > H > Hvordan Bytte Rader Og Kolonner I Excel?

Hvordan bytte rader og kolonner i Excel?

Trykk på Ctrl + C for å kopiere innholdet. 2 Klikk på et tomt felt i regnearket. 3 Gå til fanen Hjem, og klikk på knappen Lim inn. 4 Under Lim inn velger du Bytt om rader og kolonner.

Les mer

Hvordan snu en kolonne i Excel?

Hvis du har et regneark med data i kolonner som du vil rotere slik at de ordnes i rader, kan du bruke funksjonen Transponer. Den lar deg rotere data fra kolonner til rader, eller omvendt. på Hjem-fanen, eller trykk CTRL+C. Obs!: Pass på at du kopierer dataene når du gjør dette. Hvordan få piltastene til å fungere i Excel? Bruke piltastene til å flytte gjennom et regneark

Når du flytter til en celle, blir den aktiv celle. Trykk CTRL+en piltast for å rulle til begynnelsen og slutten av hvert område i en kolonne eller rad før du stopper på slutten av regnearket.

Hvordan kopierer man en formel i excel?

Kopiere celler ved hjelp av Kopier og Lim inn

Merk cellen eller celleområdet. Velg Kopier, eller trykk på CTRL+C. Velg Lim inn, eller trykk på CTRL+V.
Er en rad vannrett? Kolonnene er vist vannrett og har navn alfabetisk fra A og bortover. Radene er vist loddrett og har nummer fra 1 og oppover.

Hvordan speilvende i Excel?

Vende et objekt

  1. Klikk objektet som du vil rotere.
  2. Under Tegneverktøy (eller Bildeverktøy hvis du roterer et bilde), på Format-fanen i Ordne-gruppen, klikker du Roter og deretter: Hvis du vil vende et objekt opp-ned, klikker du Vend loddrett. Klikk Vend vannrett for å lage et speilvendt bilde av objektet.
Dessuten, hvordan snu om på rekkefølge excel? Klikk Velgdata i Data-gruppen på Utforming-fanen under Diagramverktøy. Klikk dataserien du vil endre rekkefølgen på, i boksen Forklaringsoppføringer (serie) i dialogboksen Velg datakilde. Klikk på Flytt opp- eller Flytt ned-pilene for å flytte dataserien til ønsket plassering.

Hvordan skru av Scroll Lock Excel?

Hvis tastaturet ikke har en Scroll Lock-tast, går du til Start > Alle programmer > Tilbehør >Hjelpemiddel > Skjermtastatur. Når skjermtastaturet vises på skjermen, klikker du slk-knappen. Hvordan få opp tastatur på skjermen? Slik åpner du skjermtastaturet

Gå til Start , og velg Innstillinger > Tilgjengelighet> tastatur , og aktiver veksleknappen Skjermtastatur. Et tastatur som kan brukes til å navigere rundt på skjermen og skrive inn tekst, vises på skjermen. Tastaturet forblir på skjermen til du lukker det.

Hvordan gjenta formel i Excel?

Gjør ganske enkelt følgende:

  1. Merk cellen med formelen og de tilstøtende cellene du vil fylle ut.
  2. Klikk Hjem > Fyll, og velg enten Ned,Høyre,Oppeller Venstre. Hurtigtast: Du kan også trykke CTRL+D for å fylle ut formelen nedover i en kolonne, eller CTRL+R for å fylle ut formelen til høyre i en rad.

By Basilius

Kan ikke lime inn dataene Excel? :: Hvordan kopiere og lime inn på Mac?
Nyttige lenker