Hjem > H > Hvordan Få Tekst På Nrk Nett Tv Apple Tv?

Hvordan få tekst på NRK nett TV Apple TV?

Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan få tekst på tv altibox?

Trykk på Altibox-knappen på fjernkontrollen bla deg bortover med pilknappene til du kommer til innstillinger, og trykk OK. Velg Språk og tekstvalg og trykk OK. Standard undertekster kan settes til på eller av. Folk spør også hvordan legge til tekst på film? Filmteksting/dubbing. For å aktivere eller deaktivere filmteksting i utenlandske filmer, klikker du på CC-knappen i nedre venstre hjørne av videoavspilleren. For filmer som er tekstet på mange språk, kan det hende du må klikke på CC-knappen og bla gjennom tekstingmenyen for å se om tekster på ditt språk er tilgjengelig

Hvordan få inn NRK på TV?

Mens du på nettbrett eller smarttelefon må laste ned appen NRK TV, kan du på PC eller Mac åpne nettsiden nrk.no og velge NRK TV. Den vises på den øverste menylinjen. Man kan også spørre hvordan få undertekst på t we? Undertekster og lyd

☰ eller OPTIONS-knappen på fjernkontrollen. Velg undertekster for å skru de av, på eller sette på teksting for hørselshemmede.

Hvordan få tekst på tv2 Play Apple TV?

Undertekst på Apple TV

  1. Apple TV 3: Spill av video, og hold inne Velg på fjernkontrollen i tre sekunder for å åpne Undertekster-fanen.
  2. Apple TV 4: Spill av video. Swipe nedover, da åpnes Info-menyen. Swipe så bort til Undertekster. Velg Norsk eller Av.
Tilsvarende, hvordan få tekst på discovery? De aller fleste programmene våre har undertekster, men i noen tilfeller må du skru på undertekstene selv. Hold musepekeren over videospilleren. I nedre høyre hjørne av skjermen vil det være et symbol som ser ut som en boks med to streker i. Trykk på denne, og velg underteksten du ønsker.

Så, er tv3 tekstet?

Informasjonssjefen i TV3/Viasat 4, Glenn Ø. Støldal sier at alle programmene på TV3 og Viasat 4 blir tekstet fra nyåret. Tekstingen på de norske produksjonene skal gjøres gjennom tekst-tv. Og et annet spørsmål, hvordan få tekst på telia tv? Undertekster på strømmetjenester og leide filmer

  1. Trykk på hjem-knappen (den ser ut som et lite hus)
  2. Gå til "Innstillinger" (ser ut som et tannhjul)
  3. Gå til "Tilgjengelighet" og så "Teksting"
  4. Velg hvilket språk og hvilken farge teksten skal ha – ofte er gul skrift på sort eller blå bakgrunn godt synlig.

Tilsvarende, kan man se tv uten dekoder?

Med en kortleser kan du sette programkortet ditt direkte inn i TV-en, slik at du kan se TV-kanalene dine uten dekoder. Kortleseren monteres rett i TV-en og gir perfekt lyd og bilde. Merk deg at kortleseren ikke gir deg tilgang til streamingtjenesten.

By Orelie

Hvordan fjerne bakgrunnsfarge i Word? :: Hvordan få bort teksting på TV?
Nyttige lenker