Hjem > H > Hvordan Slå Av Direkteteksting?

Hvordan slå av Direkteteksting?

Endre innstillingene for Direkteteksting

  1. Åpne Innstillinger. på enheten.
  2. Trykk på Lyd. Direkteteksting.
  3. Under Innstillinger kan du se eller endre disse innstillingene: Slå Direkteteksting på eller av. Skjul eller vis stygt språk. Skjul eller vis lydetiketter, for eksempel latter og applaus.

Les mer

Også, hvordan få bort teksting på tv?

Heisann. Tekstingen kan du skru av selv ved å endre innstillingene på dekoderen din. Prøv innstillinger -> undertekst -> slå av. Hvordan få norsk tekst på NRK? NRKtekstingnorsk

Teksting via tekst-tv:

  1. NRK1 s. 777.
  2. NRK2 s. 444.
  3. NRK3 s. 333.

Tilsvarende, hva er cart teksting?

CART-tekstingen bruker et spesielt fonetisk tastatur eller stenografimetoder til å produsere en nøyaktig oversettelse som deretter kringkastes til mottakerne på en skjerm, bærbar datamaskin eller en annen enhet. CART kalles også noen ganger åpen teksting, stenografi i sanntid eller teksting i sanntid. Ta dette i betraktning, hvem tekster på nrk? Teksting på NRK-TV, NRKs nettspiller: Alle programmer du ser i opptak via NRKs nett-tv, er som regel tekstet.

Angående dette, hvordan bli kvitt teksting på tv2?

Hvordan slå på tekst? Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av. Er det tekst på TVNorge? Seerne som har tekst-TV på TVNorge kan fra og med i dag selv velge om de ønsker å se de norske programmene med eller uten tekst. - Man velger teksting ved å åpne tekst-TV-side 299, forklarer Bergestuen i meldingen.

Du kan også spørre hvordan få undertekst på rikstv?

Endre språk/undertekst

  1. Trinn 1. Trykk på RiksTV-knappen på fjernkontrollen. Finn profilikonet øverst til høyre og klikk på det.
  2. Trinn 2. Velg "Innstillinger".
  3. Trinn 3. Velg "Undertekst og lydspråk".
  4. Trinn 4. Velg "Velg språk for undertekst".
  5. Trinn 5. Velg det språket du ønsker.
Hva er NRK Lydtekst? Lydtekst brukes når man ser program med utenlandsk tale. Når noen snakker i programmet vil hovedlyden dempes og en norsk stemme lese opp den norske teksten. For svaksynte og dyslektikere. NRKs tilbud skal være lett tilgjengelig og universelt utformet.

Hvordan få tekst på NRK på Apple TV?

Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.

By Lucchesi

Hvorfor får jeg ikke tekst på NRK? :: Hvem tekster på NRK?
Nyttige lenker